Vorbe de fumoar – 30.09.2019 – Numele Birchall in agenda unui pedofil. Schema de fraudare a bugetului de stat

Scris de: L.J.

30.09.2019 17:46
Vizualizari: 5151

* Alegerile prezidentiale obliga Inalta Curte de Casatie si Justitie sa isi prelungeasca programul pana la orele 24.00. De ce se intampla asta mai exact si pentru cat timp va fi instanta suprema deschisa pana in creierii noptii, dati click aici pentru a afla.


* Mvaaai... Asa ceva este cumplit! Numele ministresei apuse a Justitiei Ana Birchall, revocata si inca nedata afara, este legat de o dezvaluire urata de tot. Grupul de investigatii politice anunta pe pagina sa ca "numele sotului ministrului justitiei Ana Birchall apare in agenda pedofilului Jeffrey Epstein". Stiti, Epstein miliardarul american care a fost inchis sub acuzatia ca dezvoltase o ampla retea de trafic sexual cu minore, si care recent a fost gasit mort in celula sa. Dupa cum presa de peste ocean a tot vuit, Epstein dadea petreceri pe cele doua insule private pe care le detinea in Caraibe, unde chema tot felul de oameni politici si de afaceri. Nume grele, va dati seama, afisate alfabetic. Grupul de investigatii politice face publica lista pe care se regaseste si numele sotului ministresei, Martyn Birchall. Acum na, nu spune nimeni ca sotul ministresei a participat la astfel de petreceri, dar interesante legaturi.


* Foarte tare schema prezentata de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu pe corectnews.ro, legat de modul in care bancile comerciale fraudeaza bugetul de stat cu miliarde de euro prin intermediul societatilor recuperatoare de creante. Schema, explica Sorin Rosca Stanescu este extrem de simpla: "bancile vand creantele rezultate din credite neperformante, uneori chiar din credite performante, acestor societati nou infiintate cu 5-10% din valoarea crantelor, le trec la pierderi si le deduc din balanta fiscala, eludand astfel taxele catre stat". Mai apoi, se arata pe corectnews.ro, firmele de recuperare creante (infiintate tot de banci) provoaca lichidarea societatilor comerciale aflate in insolventa si care detin si active valoroase, iar cu sprijinul lichidatorilor judiciari le-ar subevalua si mai tarziu valorifica in dauna celorlalti creditori, inclusiv in dauna statului. Si cum cea mai eficienta este puterea exemplului, Sorin Rosca Stanescu explica pe un caz concret, scoala, cum functioneaza schema de fraudare a bugetului de statClick aici pentru a citi.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 30 September 2019 20:10 +8

Schema de eludare a plății impozitelor către stat de către băncile străine are doi părinți: mama Dolores = ERSTE Austria și tatăl = masonul securist isărescu cel care și când va fi mumificat va fi tot guvernatorul BNR și cel care a îngropat economia românească. Schema se practică de ani buni și sub directa... supraveghere a BNR. Care nu are alt rol decât de a se războii cu parlamentarii care doresc o bancă națională... românească.

# obiectiva din IRan date 30 September 2019 21:31 +2

:lol: EU AM SPUS CU 1 LUNA IN URMA DE MARTINICA :-x obiectiva din IRan date 5 septembrie 2019 10:45+1 cum sa triumfe DREPTATEA in lumea asta daca MARTYN BIRCHALL, sotul ANEI care are mere, pere si pepeni este pe lista neagra a marelui pedofil american JEFFERY EPSTEIN , ``sinucis`` in puscarie ca sa nu mai apuce sa dovedeasca nimic in fata justitiei americane ????? ASTA ESTE LISTA NEAGRA, SCRIE IN ENGLEZA CA, DACA SUNTETI VICTIMELE LUI sau a prietenilor lui ---- in ziua de azi cred ca ALEXANDRA si LUIZA sunt in AMERICA transferate odata cu americanii din DEVESELU ----- PUTETI SUNA AICI https://chicomoscillations.neocities.org/blog_post_5_jeffrey_epstein_little_black_book.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii