Vorbe de fumoar – 30.10.2020 – Se pregateste o noua hotie electorala

Scris de: L.J.

30.10.2020 16:25
Vizualizari: 3774

* Continua batalia pentru produsele romanesti. Iar cea mai recenta miscare l-a adus in prim-plan pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros. Cum a abordat demnitarul problema aflati cu un click aici.


* Fiti cu ochii cat cepele pe alegerile parlamentare din decembrie, fiindca tare ne e teama ca se pregateste o frauda electorala! Deci ceea ce ati vazut cu totii la Sectorul 1 se poate extinde la nivelul intregii Romanii. Vineri, 30 octombrie 2020, Europa FM (una dintre tribunele de propaganda ale sistemului) a publicat un sondaj IMAS – comandat de catre acelasi post de radio – care da PNL la 32,6%, cu o scadere de numai 2,1 puncte procentuale fata de scrutinul local din septembrie. Or, e tare greu de crezut asa ceva, avand in vedere ca pentru primarii lumea voteaza si omul, nu doar partidul, in timp ce pentru Legislativ votul este strict unul politic. In schimb, PSD era prezentat pe la 20%, desi la locale a luat peste 30. Desigur, USR a fost umflat tot la 20%, dupa ce la alegerile din septembrie a inregistrat un dezastru electoral. In fine – gasiti aici sondajul.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gilu date 30 October 2020 20:01 +16

Numai prostii mai cred ,după locale , ca in Romania alegerile sunt sincere ... Eu unul m- am lecuit.Am delegat " sistemul" să alcătuiască Parlamentul după cum îi dictează stăpânii săi de- afară...

# Ioana M. date 30 October 2020 21:49 +8

Pai...n au avut in vedere la calcule si sacii cu voturi...aia inlocuiti ! Legea spune ca nu au voie sa printeze un nr. de buletine mai mare.de 10% din totalul alegatorilor cu drept de vot, tocmai sa nu se.poata frauda. In Bucuresti se zice ca au printat cu vreo 50% mai multe...

# Antisistem date 31 October 2020 07:37 +12

Să luăm cu pop-corn, vorba lui Tudorache! Se pare că românul care urlă pe facebook că dictatura, fraudă, hoție etc. nu își mișcă curul ( nu vreau să evit cacofonia) și în stradă! Așteaptă în continuare să i se dea, să i se rezolve . Unde sunt zecile de mii de bucureșteni care susțin că li s-au furat voturile? La tv, cu pop-corn, cu telecomanda într-o mână iarîn cealaltă telefonul, combate pe facebook! Nimeni nu vrea să învețe de la haștagrezist, ÎN STRADĂ se rezolvă problemele. Ei au rezolvat și ce n-au avut în plan, ce n-au sperat! Să nu ne mai iluzionăm, am devenit o țară de putori cu aspirații înalte. Am aceptat frauda electorală masivă ca fiind ceva care se mai întâmplă, na! Am transformat-o în fapt divers, o știre ca oricare. Să nu ne mai opărim la viitoarele alegeri, grija cea mare trebuie să fie să nu se ardă floricelele.

# adrian date 31 October 2020 08:42 +11

Problem este aceeasi: de unde are Romania aproape 19 milioane de cetateni cu drept de vot? Din populatia actuala a tarii, care nu se stie cat este, de 30 de ani, luna de luna, sporul este negativ. Cati copii si tineri intre 0-18 ani, adica fara drept de vot sunt in Romania? Nu se stie. Cati au renuntat la cetatenia romana? Nu se stie. Avem o certitudine: 19 milioane au drept de vot.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii