Vorbe de fumoar – 31.03.2021 – Jandarmii captureaza copilasi fara cartele. Arafat arde ca in Siria

Scris de: L.J.

31.03.2021 19:01
Vizualizari: 3938

* Una dintre companiile gigant la nivel mondial, prezenta si in Romania, tocmai ce a anuntat o noutate. De ea pot beneficia milioane si milioane de oameni. Click aici pentru detalii.


* E distractie mare cu guvernul asta format din PNL, USR si UDMR. Asemenea personaje nu credeam ca exista... Voi ati mai auzit sa se organizeze licitatii fara sa existe bani pentru contracte? Nu? Aflati de aici ca da, acest lucru se poate intampla.


* Cand a fost sa ii aparam, i-am aparat, dar acum trebuie sa ii criticam. Vorbim despre jandarmii romani, din pacate din ce in ce mai deprofesionalizati si mai lipsiti de minte. Desigur, unii dintre ei, majoritatea, nu toti. Aceste hibe s-au vazut din plin la protestele masive din ultimele zile, organizate impotriva ultimelor restrictii aberante si abuzive luate de Guvernul Romaniei. Ce s-a intamplat insa marti seara, 30 martie 2021, depaseste orice imaginatie. Bravii jandarmi romani au navalit in metroul de la Eroilor, alertati ca niste copii au patruns in statie fara sa isi cumpere cartele. Imaginile au fost transmise live de Romania TV, putandu-se observa cum niste copii, caci despre copii vorbim, sunt pusi sa arate daca au sau nu cartela. De noaptea mintii... Apoi, aceiasi jandarmi au inceput sa alerge ca apucatii dupa alti copii, pe motiv ca s-ar fi auzit o bubuitura de la petarda si niste tipete, ceva de genul. Desigur, au si prins cativa pusti, de vreo 14, 15 ani, hai 18, pe care i-au perchezitionat si apoi urcat in dube. Bine ca nu o fi fost vreun membru al clanului Duduianu, ca in acest caz i-ar fi dus acasa cu girofarul.

Altfel, romanii ar trebui sa ignore placa cu galeriile de fotbal care fac vin la proteste si fac violente. Nu vine nicio galerie. Daca ar fi venit, credeti ca lucrurile ar fi fost chiar atat de usoare pentru Jandarmeira Romana? Amintiti-va la ce s-a intamplat in 2012 (culmea, la proteste pro-Arafat) cand jandarmii romani au fost incercuiti in centrul vechi al Capitalei si umiliti de membrii galeriilor de fotbal. Plus ca gruparile de baza ale galeriile de fotbal nu sunt compuse din copilasi pe care jandarmii ii captureaza pe motiv ca au intrat la metrou fara cartela.


* Romania a ajuns ca Siria. Multumita unui sirian cu cetatenie romana de zeci de ani, dar care nici acum nu prea vorbeste bine limba noastra. Este vorba despre Raed Arafat, probabil unul dintre cele mai detestate personaje in aceste zile. Stiti imaginile cu steagurile SUA si pozele presedintilor americani care sunt arse? Ei bine, la fel s-a intamplat si in Romania, la protestele din ultimele zile, unde poza lui Raed Arafat a fost arsa de tineri. Asa patesc toti cei care se cred vesnici pe functii si stapani... Plus ca e posibil sa fie doar inceputul.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Archiver date 31 March 2021 19:56 +77

În august 2018 am fost unul dintre cei mai fervenți apărători ai jandarmeriei Ștefania Nistor și ai colegului ei Cristian Felega. Astăzi, după făcătura de ultraj din data de 29 martie din Piața Universității, după imaginile de ieri seară de la metroul bucureștean, sau cele cu minorii snopiți în bătaie la Brăila, nu pot decât să afirm fără echivoc: băi nemernicilor de la jandarmerie, sunteți doar niște BUHAI PROȘTI ȘI OBEZI, care vă bateți joc de autoritatea statală reprezentată de uniforma voastră! SUNTEȚI O IREVOCABILĂ PATĂ DE RUȘINE PE OBRAZUL INSTITUȚIILOR DE FORȚĂ CREATE ȘI MENITE A FI ÎN SLUJBA CETĂȚEANULUI. Sunteți niște ciobani proști, adunați de la târla oilor, dezbrăcați de sarică și suman, îmbrăcați în haina albastră a statului. Singurul lucru ce v-a rămas în dotare este bâta de cioban PROST! PTIU! ( un stuchit mare între ochii voștri de BUHAI OBEZI, PROȘTI, AROGANȚI ȘI IMPERTINENȚI!)

# Edelweiss - Ivory Tower Analist date 31 March 2021 20:03 +17

De ce s-au pus ciobănimea jandarmerască așa de tare cu bâta pe sărmanii puștani? fiindcă, undeva de la un comandament central, li s-a transmis specificul actualelor proteste: nu sunt protestele AUR, nu sunt protestele generației X, nu sunt protestele millenialls ci, ÎN PREMIERĂ, asistăm la protestele generației ZOOMERS. Puștii, nu cunosc din ce motive, probabil din plictiseală, probabil din lipsa altor modalități de relaționare și socializare, probabil dintr-un subconștient raționament moral, AU LUAT INIȚIATIVA PROTESTELOR. De asta s-au pus cu parul căpcăunii obezi din jandarmerie. Li s-a trasat de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni să-i calicească cât mai urât pe sărmanii puști. Iar noi, lașii generațiilor X și Millennials, dacă vom permite ca puștii zoomers să fie victime ale BUHAILOR ÎN ALBASTRU, ei bine, NE VOM MERITA CU VÂRF ȘI ÎNDESAT SOARTA VIITOARE!

# Sphinx. date 31 March 2021 22:00 +54

Ce sa intamplat marti seara 30 martie 2021 la matrou Eroilor cu "masacrul " jandarmilor asupra "copiilor curajosi si patrioti" este ordinul dat de niste generali BASINOSI (cu mentalitati de pe vremea lui Dej si Ceausescu) toate pentru satisfacerea stapanului de la Cotroceni. Interventia jandarmilor la.Braila.este de domeniul DEMENTEI (ca sa nu zic animalica).

# VOX. date 31 March 2021 23:24 +37

JANDARMII NU SUNT STAPANI de SCLAVI in Romania !.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii