Vorbe de fumoar – 31.05.2020 - Bataie de joc: la CAB dosarul se studiaza doar 10 minute

Scris de: L.J.

31.05.2020 11:48
Vizualizari: 4134

* Tineti minte cum in urma cu 6 luni tripleta Ionescu-Popescu-Berlic era flituita intr-un mare fel de catre Sectia pentru procurori din CSM cand cei trei s-au dus cu caciula-n mana ca sa ceara grad profesional de PICCJ fara examen, invocand cazul Laurei Kovesi (click aici pentru a citi)? Ei bine, de data aceasta unul dintre cei trei procurori ingroasa obrazul si mai da o data navala peste „Brigada Nufarul”, avand o cerere inrudita cu prima. La care dintre ei ne referim si ce anume solicita el puteti afla facand click aici.


* Foarte interesant programul instituit de Curtea de Apel Bucuresti in vremea COVID-19. Avocatul Florin Rachiteanu a fost pe faza si a fotografiat anuntul Curtii de Apel Bucuresti privitor la studierea dosarelor in vremea covid. Potrivit anuntului, dosarele se studiaza doar cu programare in prealabil, cei care doresc sa studieze dosarele la arhiva instantei trebuind sa se programeze cu cel putin doua zile inainte. Si fiti atenti: timpul pe care CAB il aloca studierii unui dosar este de 10 minute. Tare sau ce?
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 31 May 2020 13:00 +14

Timp de studiu 10 minute? Mult! Foarte mult! Dar... nu se poate oare sa se primeasca solutia in plic? Galben... daca se poate! Sau sa se razuiasca un loz si fiecare cu... ghinionul lui? Dar in rest cu gura plina cand e vorba de pensii, salarii, dirne, drepturi si... atacurile nemernicilor de justitiabili care demoralizeaza paznicii dreptatii

# Zeno date 31 May 2020 13:47 0

Tare sau ce?...cool or what?(approx)....or what s-ar traduce de fapt prin NU-I ASA?nu prin SAU CE

# basicuta date 31 May 2020 13:50 +6

asta-i dreptul la aparare in colonie...10 min.!

# DODI date 31 May 2020 14:03 +8

Este firesc. Trăim în secolul vitezei. Dacă studierea unui dosar durează 10 minute, luarea unei sentințe durează mult mai puțin: doar atât cât să se facă copy paste după bilețelul primit de la SRI. Doar fraierii mai trăiesc din amintirea vremurilor în care studierea unui dosar se făcea cât timp era necesar pentru a se da o sentință corectă, în funcție de lege și de probele. Ce vremuri....apuse.

# un mizantrop date 31 May 2020 17:29 +3

Pentru cei ce se intrebau daca ideea de justitie poate cobori mai mult...poate! Chair nu conteaza cat si daca studiaza avocatul dosarul, solutiile se dau, "dupa rechizitoriu, coane Fanica!"...de fapt, asa cum am vazut, dupa interceptari, acum, dupe cele militzienesti, la fel de "profesioniste" ca alea securiste...tot un drac! Nenorocirea e ca nici in CEDO nu mai ai incredere...as vrea sa stiu si eu, in baza ideii de transparenta, cati romani muncesc la CEDO si cum ii cheama pe ei...apoi, cine si cum i-a trimis, ce parinti traitori in vile confiscate de la "dusmanii poporului" le-au platit ascensiunea profesionala, ce ONG-uri le asigura suplimentul de hrana...cred ca o sa aflam singuri, din presa...Pe bune, daca externalizam securitatea nationala, pentru economie, zic, am putea sa externalizam si justitia, oricum, actele de dreptate si justitie sunt exceptii...macar sa stim ca "suntem cetateni europeni si avem drepturi..."

# nuibai date 1 June 2020 05:38 +1

Pentru că tot atîta îl studiază și judele. nu?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii