Vorbe de fumoar – 31.10.2019 – Anuta viseaza secretizari. Bobita, maestrul editarilor

Scris de: L.J.

31.10.2019 18:00
Vizualizari: 3218

* Anuta de la Justitie, revocata de mai bine de doua luni dar care se tot cocoata pe scaunele de ministru, vizeaza numai secretizari. Acum s-a trezit ca vrea sa mai secretizeze niste planuri de cooperare. Despre ce este vorba, aflati facand click aici.


* Nici nu stim cum sa o mai dam cu Bobita Matilet ca el tot zice ca noi suntem aia rai si "nefrecventabili", desi de fiecare data am fost plini de bune intentii. Ca si acum, spre exemplu! Vazand victimizarile de pe Facebook ale judecatoarei Ciungan care nu a inteles prea bine pentru ce a fost cercetata, am sesizat in discutiile virtuale pe care le avea cu Bobita din CSM ca junele Consiliului nu este in stare sa aiba o postare needitata! Nici macar una! Asta da performanta, nu gluma. Mai pe intelesul tuturor, Bobita nu poate sa scrie ceva fara ca apoi sa modifice fie continutul, fie punctuatia. Sunt doua variante acum: fie scrie rapid si cu patos si i-o iau degetele pe dinainte, tastand gresit, fie... nu stie sa scrie! Noi il sfatuim, prieteneste desigur, pe judecatorul Matilet ca inainte sa dea click, sa reciteasca ce a scris. Zau, chiar functioneaza, si asa nu mai editeaza... Rade lumea de el, pe bune!
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 31 October 2019 20:11 0

MODEL DE TEXT PENTRU MATILEȚ (cu corecțiile de rigoare): Acest (pui de comunist) magistrat care pozează în (Gică Contra) mare specialist, neputând lovi mingea cu (capula) capul a dat-o în) evoluat la bară și a făcut dovada (incapacității sale profesionale) bunei sale pregătiri profesionale. Menționând că textul din paranteze reprezintă varianta inițială, needitată, alegeți singuri varianta care se potrivește cel mai bine acestui Bianca Drăgușanu cu pantaloni. Nivelul lor intelectual poate să te ducă la concluzia că diferența stă doar între... picioare.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii