Vorbe de fumoar – 4.05.2021 – GRECO ii plesneste pe Predoiu si Stelica

Scris de: L.J.

04.05.2021 17:10
Vizualizari: 5834

* Banuim ca nu mai puteti de dragul lui Mark Zuckerberg – mai ales cand Facebook, in numele „standardelor comunitatii”, sterge postari incomode. Oricum: aflati ca acum Zuckerberg a intrat in centrul unui imens scandal, cu o miza financiara pe masura. Dar mai multe cititi dand click aici.


* Din pacate, nu primim vesti bune dinspre o mare companie a statului roman, pe care unii stau la panda s-o privatizeze pe nimic. Cat de pesimist arata peisajul va puteti convinge singuri facand click aici.


* Degeaba s-au cocosit ministrii Catalin Predoiu si Stelian Ion ca reformeaza ei justitia. GRECO a emis marti, 4 mai 2021, un raport in care constata ca Romania a implementat satisfacator doar 5 dintre cele 18 recomandari pe care organizatia europeana le-a facut acum 5 ani.

GRECO arata ca este inca asteptata o consolidare a rolului CSM in acest proces, in timp ce implicarea Ministrului Justitiei in numirea si revocarea procurorilor in si din functiile cele mai inalte ramane considerabila in detrimentul independentei judiciare. De asemenea, ramane de clarificat daca au fost stabilite criterii obiective si clare de promovare in functii a judecatorilor si procurorilor, care sa aiba in vedere calificarile si meritele reale ale acestora, relateaza Hotnews, care insa nu publica intregul raport, ci doar ideile principale. Oricum: asteptam sa vedem documentul integral.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii