Vorbe de fumoar - 4.06.2020 - Presedintia Romaniei a ajuns oficina SIE

Scris de: L.J.

04.06.2020 18:19
Vizualizari: 4721

* Tare curiosi suntem sa vedem ce se va intampla in urmatorii ani. Asta intrucat presedintele Klaus Iohannis a facut ceva modificari privind modul in care va fi combatuta coruptia. Si nu ar fi deloc exclus ca in viitor sa asistam la defilari de catuse si la noi abuzuri, dar de data asta in numele eliminarii unor asa-zise riscuri la securitatea nationala. Mai multe detalii puteti insa citi aici.

 

* Pe 13 mai, Parlamentul a votat legea privind comemorarea in data de 4 iunie a Tratatului de la Trianon din 1920, in urma caruia Ungaria, ca tara care a pierdut razboiul, si-a luat papara bine-meritata. Pe 4 iunie anul acesta, s-au implinit 100 de ani de la momentul cand marile puteri din Europa ne-au recunoscut granitele actuale si a dat peste bot maghiarilor care o tineau gaia-matu' cu Ardealul. Pe 4 iunie, toate ambasadele ar fi trebuit sa sarbatoreasca istoricul eveniment prin arborarea drapelului si organizarea de manifestari culturale in memoria celor 880.000 de soldati romani cazuti in Primul Razboi Mondial. ICR-urile din ambasadele si marile capitale europene ar fi trebuit sa sustina manifestari specifice, dar ce sa vezi? De la cel mai inalt nivel in stat, prin centrala MAE, s-au dat instructiuni sa se anuleze toate manifestarile. Instructiunile s-au dat telefonic, nu in forma scrisa, si auzim ca de aceasta operatiune n-ar fi deloc strain un anume Andrei Tarnea. Surprinde si faptul ca desi legea privind comemorarea privind ziua Tratatului de la Trianon a plecat pe 19 mai de la Parlament la Presedintie pentru promulgare, nici pana azi Klaus Iohannis n-a catadicsit sa dea cu batul, desi, cand avea draci sa se rafuiasca cu PSD, a mers pana la a-l acuza pe presedintele partidului ca vrea sa vanda Ardealul ungurilor. E drept ca Iohannis mai are inca trei zile sa semneze promulgarea, dar azi, cand trebuia sa se sarbatoreasca centenarul de la Trianon, s-a pus batista pe tambal, dupa ce in secret Guvernul Orban din Ungaria a avut o intalnire la nivel inalt diplomatic cu Guvernul Orban din Romania.


* S-a prapadit lumea de ras cand a auzit-o pe fosta ministresa Ana Birchall ca s-a victimizat ca cineva a vrut s-o asasineze. De parca ar reprezenta vreun pericol pentru cineva! In cercurile inalte ale avocaturii a existat insa o voce care a dat crezare vaicarelilor lui Birchall. Nu dam numele persoanei, dar reproducem textual ce ne-a spus: “Pot sa confirm! Am vazut eu un video in care cineva a incercat sa o sufoce!”. Cerem trimiterea probei la parchet.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 4 June 2020 19:55 +24

Bircealul ca orice prost care se respectă nu este prost destul dacă nu e și fudul. Ceea ce face bircealul este doar o confirmare a zicerii populare. Ca să asasinezi pe cineva ar însemna că respectiva persoană să reprezinte o valoare sau să determine o schimbare majoră într-un domeniu. Ori ea nu are valoare nici când se uită în oglindă și face umbră degeaba pământului. În fapt nu este singurul rateu politic. Nu orice gard frumos ascunde și o valoare. Lucru care este valabil și pentru salamul de Sibiu. Degeaba ai ambalaj corespunzător funcției dacă intelectul nu îți permite să ”umpli” acea funcție.

# VIKY date 4 June 2020 19:57 +6

“Pot sa confirm! Am vazut eu un video in care cineva a incercat sa o sufoce!”. In pat se mai practica asta, depinde cine era cu ea, ca perechea se indeletniceste cu alta "abordare", era pe lista din SUA. Nu pot sa scriu, ca nu se publica comentariul, dar chiriasul de la Cotroceni a promulgat legea si se va practica, pardon, preda in scoli.

# un mizantrop date 4 June 2020 21:42 +14

Cum, naiba, imediat ce-i bagi in seama publica pe nimeni in drum astia, Birchal, Berbeceanu, gen, s-a terminat cu toate valorile, nimic nu mai misca fara sa-si spuna ei parerea, cat mai manelist, cat mai marlanesc?! La Birchal ne-am obisnuit cu inregistrarile, unele asumate, altele nu...totusi, cam toate cu tenta sexuala - si aia-n care-i dadea lui Geoana mita de partid (inainte, ca-n strada Virtutii) si aia de care vorbeau basistii in ziare straine si pentru care a fost condamnat Vadim (ca Ana lui Birchal n-a avut curajul sa dea in judecata "elitele" basiste, ca la ele balosea ea...)...acum ni se spune ca exista o inregistrare in care o sufoca (?!) cineva...n-oi fi eu expert in pervesiuni, dar, am aflat si eu din filme despre orgasmul pe steroizi obtinut prin sufocare...femeia asta are si ea momente de intimitate, fara sa-si bage camera peste tot?! Intreb si eu, ingrijorat pentru orice individ ce-o ia razna cu public...

# Florins date 5 June 2020 01:02 +2

"...Am vazut eu un video in care cineva a incercat sa o sufoce!”. Cred ca a vrut sa scrie: ceva, nu cineva!

# escu date 5 June 2020 10:06 +2

Acum, marele patri(h)ot, KWJ, cel care duce mâna la inimă și guvernul condus de un partid ce se crede național și-au arătat adevărata față. Se vede cât preț pun ei pe istoria ROMÂNIEI, pe jertfa eroilor neamului, cât de patrioți sunt. De fapt, cu sprijinul puternic al clasei politice din ultimii 30 de ani, excepție unele partide etichetate ca xenofobe, inclusiv de minoritarul Iliescu, au făcut tot posibilul ca noțiunile de național și patriot să fie duse în derizoriu în timp ce în alte state europene acestea sunt la loc de cinste iar cunoașterea istoriei este o prioritate a politicii de stat. Nu ne surprinde întârzierea promulgării legi despre Trianon. A ne aminti refuzul de a-l declara erou național pe Avram Iancu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii