Vorbe de fumoar – 4.07.2019 – Oamenii statului represiv, cu „saru' mana” la Ambasada SUA

Scris de: L.J.

04.07.2019 16:57
Vizualizari: 4273

* Foarte tare luarea de pozitie a unei judecatoare, chiar joi, 4 iulie, de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii. Pe de o parte, magistratul le-a transmis romanilor sa-si redescopere coloana vertebrala in relatia cu SUA, iar de cealalta parte l-a tocat marunt pe tupeistul Hans Klemm, cel care inca se lafaie in fotoliul de ambasador american la Bucuresti si care una-doua se napusteste sa-i dea Romaniei lectii de politica interna. Cititi aici cine este judecatoarea si cum a sters ea pe jos cu cei care simt nevoia sa fie slugarnici fata de americani.


* Si apropo de majordomii prin vocatie: cine credeti ca s-a bulucit in aceeasi zi sa-i dea „saru' mana” Marelui Licurici? Numai oameni de bine, care au trait ca fratii sub acelasi acoperis al protocoalelor SRI-PICCJ din 2009 si 2016. Ne referim de exemplu la fostul Procuror General Augustin Lazar, la fostul sef operativ al SRI Florian Coldea, dar si la procurorii DNA Anca Jurma, Marius Iacob si Calin Nistor. Pe Laura Kovesi inca n-am vazut-o in peisaj, dar nu bagam mana-n foc ca Luluta nu s-a strecurat si ea pe-acolo. In plus, cine stie cati pioni folositi in executiile din ultimul deceniu or mai fi pe peluza ambasadei! Iar peste toate aceste tragicomice personaje, troneaza insusi presedintele Klaus Iohannis, invitat chiar sa sustina un discurs intru slava Fratelui Mai Mare. Isi face cineva vreo iluzie ca Werner va deschide gura pentru eliminarea vizelor de SUA sau ca sa-i ia la intrebari pe americani despre eventuala lor legatura cu cazul Sorina? Ori ca locatarul de la Cotroceni isi va pune un cat de mic semn de intrebare cu privire la coruptia zero din randurile multinationalelor ce activeaza in Romania?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Homoroceanu AdrianCamil date 4 July 2019 19:49 +13

Osanditorii lui Dragnea autodenumitulPNL,apreciaza ca nu a fost suficient raul facut de serviciile secrete ce au determinat tergiversarea deciziei CCRpana dupa pronuntarea ICCJ,ci se considera necesar ca CCR sa dea ulterior decizieiICCJ,o motivare a deciziei care sa mai si ingradeasca exercitarea caii de atac( revizuirea) statuata de art.129din constitutieAdica tranfugi cu conturi astronomice precum Udrea,Bica sa aiba posibilitatea unei a doua sanse ,iar potentialul contracandidat prezidential pana in ziua condamnarii, victima vadita sa sufere in inchisoare pt.ce nu a facut. ..ora19.44ziua 4.7.19

# Danut danciu date 4 July 2019 20:07 +8

A fost si Luluta,era intr-o rochie inflorata.

# Homoroceanu Adrian Camil date 4 July 2019 20:10 +9

Pornind de la sustinerile ocupantei ministerului justitiei " pt.mine zilele in care sunt sedinte de Guvern,sunt foarte,foarte dificile..."ma intreb de ce invitatul Amasadei SUAPremierul Dancila nu renunta la serviciile colaborationistei A.Birchall ce nu face fata atributiilor generate de calitatea de ministru al justitiei,de ce nu o remaniaza?I-o impune Iohannis pt.a lovi prin componentii santajabili ai Sectiei de procurori din CSMcnf.misiunii incredintate?Sidece Dancila a renuntat la restructurarea ce excludea ca Premierul sa depinda de conditionarile Presedintelui Iohannis la formarea guvernului.ora20.13.ziua 4.7.19

# intersanta concentrare de lichele date 4 July 2019 20:38 +8

pe metru patrat de ambasada. solului bucurestilor nu este unul prea stabil din cauza Vrancei.

# Homoroceanu Adrian Camil date 4 July 2019 20:55 +4

In conjunctura remanierii guvernului nu cumva seamana izbitor de mult declaratia tip angajament mesajul prin intermediul presei alAneiBirchall(ce ar " vrea sa aiba o intalnire strict informala cu Presedinta CSMpt.a incerca sa gasim o cale de mijloc de a merge mai departe")d.p.meu d.v.,eu va asigur ca in ministrul justitiei va avea intotdeauna un partener de dialog transparent institutional pt CSM cu mesajul angajament din 27.02.19al Liviei Stanciu la bilantul DNApt 2013.in prezenta lui T.Basescu:" veti avea intotdeauna in judecatorul Stanciu un patener de nadejde total, neconditionat in lupta ce o realizati in combaterea coruptiei"evident in baza protocolului secret SRI -ICCJ din 2009.Adicatelea,face ti presiuni sa nu ma schimbe din functie prin remaniere caci colaborez cu cine vreti. ora20.50.ziua 5.7.19.

# Homoroceanu AdrianCamil date 4 July 2019 22:27 +4

In conjunctura linsajului mediatic de orientare extrema dreapta,la impunerea tandemului antiromanesc Basescu-Iohannis in ziua de 4 iulie a fost invitat an de an la Ambasada SUApt primirea de indicatii si transpunerea in practica Presedintele CCR Valer Dorneanu,ocazie cu care s au facut presiuni pt.ca deciziile semnificative sa fie date in favoarea Presedintelui Iohannis ,a PNLsi USR,dar impotriva cetatenilor romani.Sub amenintarea desfiintariiCCR judecatorii CCR au.validat referendumul existand termenul de pana in 4 iulie de validare a referendumului in ciuda indicilor clare dovedite in mass media privitor la manipularea tehnica a rezultatului votului. ora.22.25ziua 4.7.19

# Pintea date 5 July 2019 09:10 +8

Bravo! de 2 ori pt postarea d-nei Afrasinie!Sarbatorim ziua statului cel mai corupt, manipulator, mincinos, dar saptamana trecuta a fost Ziua Drapelului National si romanii erau nepasatori! In schimb, hahaim si ne ploconim de fiecare data de ziua americii, cea mai asupritoare tara! Un popor atat de slugarnic ca al nostru nu mai exista, de-asta si fac astia tot ce vor in tara noastra!

# Pintea date 5 July 2019 09:14 +9

Dar cine altcineva putea sa participe la petrecere? Uneltele! Cu ce altceva se poate mandri ambasada sua si decrepitul ala de ambasador care topaie peste tot ca sa isi multumeasca stapanii? Tara lor a fost sarbatorita cu unii pe masura: pioni nebuni!

# escu date 5 July 2019 12:47 +5

„... cine credeti ca s-a bulucit in aceeasi zi sa-i dea „saru' mana” Marelui Licurici?” Nu să sărute mâna ci să-i .... facă ceva, cum bine spunea Băsescu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii