Vorbe de fumoar – 4.07.2021 – Relatie neprincipiala in Justitie

Scris de: L.J.

04.07.2021 20:33
Vizualizari: 6406

* Cea mai mare criza din istorie bate la usa. Iar oamenii sunt indemnati sa inceapa inca de pe acum sa faca economii. Sunt oferite chiar si doua variante pentru economii. Click aici pentru a citi.

 

* Cica un important judecator din Romania, fost membru CSM si mare vedeta, ar fi facut referire de curand la o relatie cam neprincipiala din Justitie. S-ar fi intamplat intr-o discutie purtata pe un forum al magistratilor pe care il frecventeaza, ceva de genul asta. Din pacate, nu s-ar fi oferit nume, dar din ce am auzit ar fi caracterul neprincipial consta in faptul ca unul dintre amorezi – caci despre o relatie de dragoste vorbim – ar cam avea avantaje in cariera tocmai de pe urma respectivei relatii. Cu alte cuvinte, partenerul are grija sa il ajute pe celalalt partener. Acum despre cine este vorba banuim, dar nu putem fi siguri suta la suta. Oricum, despre o relatie de iubire intre doua personaje extrem de cunoscute am auzit si noi. Cand vom avea confirmarea, va vom spune.

 

 

* Sefii Justitiei si politicenii s-au intrecut duminica, 4 iulie 2021, in a da cel mai plictisitor mesaj de Ziua Justitiei, scris evident intr-un limbaj de lemn. Noi le-am parcurs pe toate, dar nu are rost sa vi le insiram caci pierdem toti timpul degeaba. Credeti-ne insa cand va spunem ca cele mai plictisitoare mesaje apartin sefului CSM Bogdan Mateescu si sefei ICCJ Corina Corbu. Na, ca un facut, ca tot se inteleg ei in Consiliu de ceva vreme, Bobita sarind ca un cocos sa o apere pe Corina atunci cand simte ca aceasta se afunda. In fine, revenind la mesaje, ne-a distrat modul in care Bogdan Mateescu a explicat ca Justitia trebuie sa progreseze, cu judecatori integri, echilibrati si buni profesionisti. De acord, insa ne intrebam oare cum ar putea Justitia sa progreseze atat timp cat CSM a ajuns sa fie condus de un individ precum Bogdan Mateescu? Mai degraba, credem noi, cu un asemenea personaj mare sef Justitia nu are nicio sansa. Bine, si cand ne gandim ca fosta “victima” DNA Corina Corbu a facut scut pentru Ionut Matei…

Altfel, Bogdan Mateescu si Corina Corbu daca tot vor sa se reproduca cu mesaje de Ziua Justitiei poate ar trebui sa o citeasca atent pe judecatoarea Madalina Afrasinie (click aici pentru a citi), care chiar a spus ceva de Ziua Justitiei. Nu trebuie sa fie nici mahniti, nici tristi, caci omul cat traieste invata.


Oricum, mesajul lui Mateescu poate fi citit aici, iar cel al lui Corbu aici. O recomandare: sa le citi inainte de culcare, caci veti adormi mai repede.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii