Vorbe de fumoar – 4.08.2019 – Intalnire de taina la CSM

Scris de: L.J.

04.08.2019 10:15
Vizualizari: 5609

* Dobandirea gradului profesional corespunzator PICCJ de catre Laura Kovesi, fara a sustine concurs, doar printr-o aberanta sentinta a Curtii de Apel Bucuresti, le-a dat idei si altor procuror din DNA. Deja doi dintre ei au facut demersurile necesare si spera sa obtina grad de PICCJ, saptamana viitoare. Daca indeplinesc sau nu condtiile, ramane sa vedem ce spun procurorii din CSM. Click aici ca sa vedeti despre cine este vorba.


* In timp ce toata lumea este atenta la incompetenta procurorilor din cazul tragediei de la Caracal, in Sistem continua sa se intample lucruri si aranjamente. Auzim in acest sens ca zilele trecute la CSM ar fi avut loc o intalnire de taina. Mai exact, procurorul DNA Marius Iacob ar fi fost vazut intrand in sediul Consiliului si urcand la etajul 8, acolo unde se afla birourile procurorilor din CSM si ale partenerilor acestora, ne referim la judecatorii Bogdan Mateescu, Andrea Chis si Mihai Balan. Ce a cautat Marius Iacob la CSM putem sa intuim. Probabil ca a avut o discutie cu procurorii din CSM, in contextul dosarului penal de la SIIJ care il vizeaza, legat de modul in care a fost tinut adjunct al DNA cu incalcarea legii. Cine stie, poate ca au vrut sa isi coreleze declaratiile, caci procurorii din CSM au stiut despre starea de nelegalitate in care s-a aflat vreme de patru luni Marius Iacob, insa l-au acoperit pe pe acesta, neconsiderand de cuviinta sa sesizeze ministrul Justitiei pe aceasta problema.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# imun/teanu date 4 August 2019 13:24 +3

* Se zice, si constitutional!, ca legea e ...LEGEA. De mai mult timp recidivat, substituita prin si "sentinte", care, ca sa para supreme in cazurile necesare e "ambalata" insasi ICCJ /ca sa apara "suprem". Substituirea!, ce inseamna de fapt!, o inlocuire!, la general a unei situatii reale cu si un fals. Asa, prin o auto-asumare de competenta peste parlamentul legiuitor ICCJ isi permite a aroga "legiuirile ei", pe interese transparent interesate / doar de la Livia Stanciu mostenire? * Cat despre Marius? Daca, cu probe!, i s-ar dezvalui si "elodiul" adevarat, ar fi pe multiple CPC, "favorizare faptuitori", deci "in complicitate", "in forma calificata" (ca e de meserie), si "continuata" (prin insistari), prin "constituire de grup organizat" (niciodata nu singur), specialistilor s.a.m.d. Ar avea cineva interes?!, sa vada si probe? Pe Marius il vom vedea, dupa propasirea Codrutei, iar aghiotant ei, european. * Fururncurele au inimi, neextirpate (si chirurgical) puroiul revine si mai adanc.

# Parerea mea date 4 August 2019 21:38 +13

:-* Se pare ca se intampla o gramada de lucruri ciudate-suspecte la etajul 8 din CSM. Se influenteaza martori si sefi de institutii la greu? Cum a ramas cu chemarea la raport a sefului interimar al SIIJ, a anchetat cineva? Sau nu intereseaza pe nimeni? Foarte ciudat.... :-* :-* :-*

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii