Vorbe de fumoar – 5.01.2021 – Bobita isi incepe sultanatul (Video)

Scris de: L.J.

05.01.2021 14:45
Vizualizari: 3202

* Sa ia aminte toti tinereii magistraturii care se satura de munca si se inghesuie sa se pensioneze la 43 de ani! Un judecator nu doar ca a ramas in functie dupa 65 de ani, dar a si obtinut ultima prelungire la care ii da dreptul legea – pana la implinirea varstei de 70 de ani. Pe de alta parte, magistratul de fata are si un episod controversat in biografie. Dar mai multe cititi dand click aici.


* Cand auziti „Sexul versus Barza”, la ce va ganditi? Si mai ales cu cine? Dar daca va spunem ca vicepremierul Dan Barna s-a bagat in treaba pana l-a dat gata pe prim-ministrul Florin Citu, va convingem sa dati click aici, ca sa cititi mai multe detalii?


* Redevenind seriosi, vi-l aducem in fata ochilor pe cel mai superior judecator din Romania, pe numele sau Bogdan Mateescu, care joi, 7 ianuarie 2021, isi va lua in primire mandatul de presedinte al CSM. Cu toate ca nu ne va fi dor de fosta sefa a Consiliului, judecatoarea Nicoleta Margareta Tint (gandindu-ne ca Bobita o va intrece in talente), nu putem sa nu reluam dedicatia muzicala pe care i-am facut-o in luna decembrie: „Margareto, intoarce-te!”

 * Ramanand cu atentia pironita asupra aceluiasi Bogdan Mateescu: tineti minte cand ne miram de fiecare data cand el vota in favoarea „site-ului nefrecventabil” (dupa cum catalogheaza Mateescu Lumea Justitiei), respingand solicitarile judecatoarei Camelia Bogdan de aparare a reputatiei profesionale fata de un articol sau altul al Luju.ro? De data aceasta, Bobita ne-a dat din nou ocazia sa ne minunam, votand pentru o judecatoare care si-a sters talpile pe SRI. Ne referim la magistrata Veronica Ionita, de la Tribunalul Bihor, pe care in 17 decembrie 2020 Sectia pentru judecatori din CSM a votat-o in unanimitate (Mateescu fiind prezent la sedinta) in functia de presedinte al Sectiei penale de la aceeasi instanta. Ionita a ramas cunoscuta pentru ca in noiembrie 2020 a exclus zeci de interceptari efectuate de catre Serviciul Roman de Informatii in dosarul in care Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Alexandru Kiss – fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor – si pe omul de afaceri Beneamin Rus pentru presupuse fapte de abuz in serviciu si spalare de bani (click aici pentru a citi).

Deci de-aia zicem: ce-o fi cu Bobita, de nu s-a impotrivit unei astfel de judecatoare? A, si sa nu uitam: pana nu demult, presedinta Sectiei penale de la Tribunalul Bihor a fost mult mai cunoscuta Crina Muntean, partenera de nadejde a procurorului ex-DNA Ciprian Man, sanctionata disciplinar in iulie 2020 cu suspendarea din functie timp de 6 luni.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii