Vorbe de fumoar – 5.04.2021 – Judecatorul care l-a aranjat pe colonelul Dragomir, rasfatat de CSM. Logica s-a frant in Consiliu

Scris de: L.J.

05.04.2021 19:08
Vizualizari: 4965

* Inalta Curte de Casatie si Justitie a luat luni, 5 aprilie 2021, o decizie importanta in legatura cu executarea silita. Domeniu de care tot mai multi romani incep sa fie preocupati, mai ales in perioade mai grele din punct de vedere economic. Este vorba in cazul nostru despre o dezlegare de drept. Click aici ca sa cititi despre ce este vorba.


 

* Romanul e dovada clara ca stie cum se fura caciula, si de teama de a nu i se fura, baga controale! Controale de vreo 5 milioane euro. La atat se ridica un contract de "supervizare" a unor lucrari de infrastructura realizate de un cunoscut antreprenor. Despre cine este vorba si care este motivul acestei supervizari, aflati facand click aici.


* Judecatorul Ovidiu Richiteanu-Nastase se pregteste sa mai stea o tura la sefia Sectiei I Penale a Curtii de Apel Bucuresti. Evident, tot cu delegare, caci asa se practica mai nou in Justitia din Romania. Caci, spun unii, aceasta modalitate ar oferi un control mai usor asupra celui delegat in functie. Mai exact, faci ca mine, mai pupi o delegare, nu faci ca mine, nu mai pupi. In fine, fara sa spunem ca asa se intampla lucrurile si in cazul lui Richiteanu-Nastase, observam Sectia pentru judecatori a CSM se pregateste sa ii prelungeasca acestuia delegarea in functia de presedinte al Sectiei I penale a CAB. Problema se va discuta in sedinta din 8 aprilie 2021, insa intinuim ca nu va fi decat o formalitate. Mai ales ca Ovidiu Richiteanu-Nastase este in prezent unul dintre cele mai puternice personaje de la Curtea de Apel Bucuresti, si, din cate se aude, nu doar prin prisma functiei. Altfel, deja am pierdut sirul delegarilor lui Richiteanu-Nastase. 


* Si apropo de judecatorii din CSM. E tot mai greu de inteles logica acestora. Adica, declanseaza proceduri pentru revenirea in sistem a magistratilor iesiti la pensie, pentru a acoperi locurile deficitare din instante, insa in paralel continua sa ia judecatori din instante ca sa ii aduca la CSM. In viitoarea sedinta a Sectiei pentru judecatori a CSM figureaza un punct privind “detasarea unor judecatori in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii”. Cati sunt ei si de ce sunt adusi la CSM nu se spune. Daca tot ii aduc, macar sa le faca vant inapoi in instante celor detasati in CSM de zeci de ani, cum e “regina detasarilor” Andrreea Uzlau, aflata in Consilu de vreo 13 ani.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii