Vorbe de fumoar – 5.08.2021 – Ambasadorul si-a pus poza cu tatucul Iohannis (Foto)

Scris de: L.J.

05.08.2021 18:29
Vizualizari: 4294

* V-am prezentat in repetate randuri stiri despre piata criptomonedelor – care de care mai palpitante. De data aceasta, veti vedea criptovalutele intr-un context cu totul si cu totul neasteptat. Efectiv veti ramane tablou – si nu folosim vorbe mari! Poate ca unii dintre dumneavoastra vor rade, dar la fel de bine poate ca altii vor lua in serios ceea ce vor citi. Oricum: rau n-o sa va para. Click aici ca sa va trageti palme de uimire!


* Ramanand in zona stirilor optimiste, va spunem ca se prezinta destul de bine piata auto. Cele mai noi informatii arata ca segmentul chiar duduie. Click aici ca sa vedeti cifrele!


* Am inceput cu o stire amuzanta si sfarsim la fel. Va spuneam acum o luna si jumatate ca pe niste PNL-isti dintr-o filiala ii da afara din casa dragostea fata de tatucul lor, Klaus Iohannis, asa ca i-au atarnat tabloul in sala de sedinte (click aici pentru a citi). Acum, aceeasi dragoste o vedem din partea lui Andrei Muraru, fost consilier prezidential in perioada 2014-2021 si pe care Werner l-a trimis recent ca ambasador in SUA. Fotografia de mai jos n-am scos-o noi din maneca, ci a postat-o Muraru insusi pe Facebook joi, 29 iulie 2021. Noi doar v-o aratam si in plan general, dar si in decupaj, ca sa se vada mai bine tabloul cu Iohannis.

Un singur comentariu avem: va dati seama cum s-ar fi comportat Andrei Muraru daca ar fi trait mai mult in comunism (avea 7 ani la Revolutie)? Ce „Cantarea Romaniei”, ce buchete oferite sotilor Ceausescu, ce poezii patriotice ar fi iesit din pieptul lui de pionier inflacarat!

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 5 August 2021 21:24 +29

Lingăi au fost, lingăi sunt încă și-or fi atâta vreme cât fesele prezindențiale se vor a fi umectate. Pentru asemenea lipitori nu contează valoarea, ci doar mulțumirea pe care ei o pot aduce purtătorilor de fese!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii