Vorbe de fumoar – 5.11.2019 – Calin Nistor se gudura pe langa Iohannis

Scris de: L.J.

05.11.2019 18:12
Vizualizari: 3916

* Lumea Juridica a obtinut in exclusivitate raspunsul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti din data de 28 octombrie 2019 cu privire la ancheta desfasurata in cazul decesului judecatorului Stan Mustata, lasat sa moara in conditii inumane. Iar raspunsul nu suna deloc imbucurator. Dati un click aici ca sa-l cititi integral.


* Vorbeste targul ca viteazul sef al DNA Calin Nistor da din colt in colt in perioada asta, cand se apropie redeschiderea procedurii de numire a sefilor pentru marile parchete. Iar Operatiunea „Paradirea lui Barna” se pare ca face parte din aceeasi strategie de gudurare a lui Calin (acesta e numele de familie al procurorului) fata de Iohannis, intrucat cel dintai arde de nerabdare sa fie numit sef titular al Directiei Nationale Anticoruptie. Cu alte cuvinte: sa iasa din interimatul in care se afla inca de la izgonirea Laurei Kovesi.

Mai intai, fiti atenti la cronologie (gasiti intreaga dezvaluire aici si aici, cu documente, pe pagina de Facebook a jurnalistei Sorina Matei): controversata sefa a DNA Alba, Danusia Boicean, a dat de doua ori clasare: pe 2 aprilie 2018 si pe 18 martie 2019. In schimb, cu o viteza uluitoare, dupa aparitia articolului de pe site-ul sorosist RISE Project, Calin Nistor mintenas a examinat din oficiu cauza, iar adjuncta DNA Madalina Scarlat a dat de pamant cu ultima ordonanta de clasare.

Sa fim bine intelesi: noi n-avem nimic impotriva redeschiderii dosarului lui Dan Barna. Noi doar remarcam actualul context, al campaniei prezidentiale si mai ales al apropierii unei noi proceduri de selectie pentru marile parchete. Altminteri, ii dorim multa sanatate lui Calin Nistor si-i uram sa faca, de exemplu, cat mai multe exercitii pentru coloana...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 5 November 2019 22:20 +3

Cam târziu sfatul pentru pupincuriști de a face exerciții pentru coloană. Ei, care sunt învățati să meargă în patru labe în fața oricăror fese superioare și anterioare, nu vor avea în veci coloană vertebrală. Îi împiedică lipsa de omenie, de bun simț, de onestitate și, nu în ultimul rând, de profesionalism. De altfel în fața unor nulități precum ciolanis și Guvernul meu 2 este foarte greu, dacă nu chiar periculos, să demonstrezi... profesionalismul.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii