Vorbe de fumoar – 6.01.2021 – Mateescu muta in CSM

Scris de: L.J.

06.01.2021 17:42
Vizualizari: 4155

* Miliardarul american Bill Gates este fara indoiala unul dintre cei mai controversati oameni de pe planeta in aceste zile. Si asta din cauza acuzatiilor lansate la adresa sa in legatura cu posibila implicare in pandemia de Covid, de pe urma careia ar urma sa incaseze venituri consistente. Iata insa ca numele Bill Gates apare intr-un alt subiect extrem de discutat. Click aici ca sa vedeti despre ce este vorba.


* Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu, zis “judecatorul Savarina”, isi incepe joi, 7 ianuarie 2021, mandatul de sef al Cotetului Superior al Magistraturii, zis “Consiliul Superior al Magistraturii”. Si auzim ca Mateescu are in plan sa faca o serie de schimbari prin CSM. Una dintre primele mutari ar privi functia de purtator de cuvant al Consiliului. Functie in care din informatiile noastre Bogdan Mateescu ar vrea sa o puna pe judecatoarea Iulia Craiu de la Curtea de Apel Bucuresti. Iulia Craiu ar urma sa ii ia astfel locul judecatoarei Daniela Stancioi, actuala purtatoare de cuvant a CSM, aceasta urmand sa ramana insa in aparatul Consiliului mai ales ca se ocupa in prezent de un proiect pe fonduri europene. Cat o priveste pe Iulia Craiu, daca se confirma ca aceasta va fi viitoarea purtatoare de cuvant a CSM, ii uram bafta si sa nu se lasa influentata in relatiile cu ziaristii de antipatiile lui “Bobita Matilet”. Altfel, nu intelegem de ce conducerile CSM, oricare ar fi ele, nu externalizeaza serviciile de comunicare pentru a lasa judecatorii sa faca ceea ce au invatat si pentru care sunt platiti, si anume sa judece.


* Sa mai zabovim un pic la CSM. Stiti ca azi dimineata a avut loc o intalnire intre conducerea Consiliului si noul ministru al Justitiei Stelian Ion, aka. “DJ Stelica”. O intalnire despre care membrii CSM au aflat din presa (click aici pentru a citi). Trecand peste faptul ca nu se cunoaste daca Stelian Ion s-a intalnit cu actuala sefa a CSM Margareta Nicoleta Tint (in functie pana joi, 7 ianuarie 2020), cu viitorul sef al CSM Bogdan Mateescu sau cu amandoi, nimeni nu stie ce anume au discutat acestia. Informala, informala intalnirea, dar credem ca magistratii, avocatii, justitiabilii si opinia publica au dreptul sa cunoasca macar in mare ce s-a vorbit. Un comunicat de presa credem ca nu era greu de redactat. Hal de transparenta.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# visu date 6 January 2021 20:28 +9

Nu e vba de nicio netransparenta, e taman,, corupția ucide#. N-ai ce căuta a trafica pe la funcționari în afara cadrului institutional(pe bază de convocator și ordine de zi)!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii