Vorbe de fumoar – 6.02.2020 – Danilet umbla dupa statui

Scris de: L.J.

06.02.2020 18:01
Vizualizari: 3967

* Incepem editia cu o veste pe jumatate trista, pe jumatate imbucuratoare. Partea proasta este ca fosta sefa ICCJ Cristina Tarcea a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Dar partea buna este alta: daca pana acum era un deliciu s-o ascultam depanandu-si visele cu impostori sau povestindu-si pataniile pe intuneric cu presedintele CCR Valer Dorneanu, de acum incolo s-ar putea s-o vedem producandu-se mai des in spatiul public si palavragind cate-n luna si in stele. De ce? Dati click aici ca sa aflati motivul.


* Acum doua zile, o prezentam pe judecatoarea Andrea Chis din CSM care imbratisa copacelul ca sa ii treaca durerea de cap (click aici pentru a citi). Deh, fiecare cu crezurile lui, nimic de comentat. Astazi insa va prezentam alt judecator, de asemenea cunoscut, care are convingerile lui si nimeni nu i le schimba, ba chiar vrea el sa convinga pe altii ca treaba sta cum zice el. Cristi Vasilica Danilet, caci despre el vorbim, s-a dus pana in Italia ca sa demonstreze ca dacii nu au fost cuceriti de romani, ci ca romanii au venit in Dacia ca sa isi cunoasca stramosii dacii. In drumurile sale in Italia, din ce am auzit, Danilet, dacocentrist convins, a cautat printr-un parc niste statui cu daci care vin sa demonstreze ca dacii erau inaintea romanilor si ca prin statui a fost transmisa admiratia romanilor catre daci. Te doare mintea! In fine, Danilet de la Vatra Dornei, care s-a asezat de ceva vreme tot in Cluj (de unde este si Andrea Chis, cea cu imbratisatul copacilor), are si poze. Le prezentam mai jos:
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# carcotas date 6 February 2020 18:49 0

plateste bine, fraieru

# DODI date 6 February 2020 18:52 +8

Fotografiile suportă orice. Chiar și un mort viu lângă un viu mort. Chiar și un impostor lângă un om de valoare. Elementul comun este că ambii au inimă de piatră. Doar că unul, care umblă în pantofi, se crede nemuritor. Câtă ignoranță și prostie.

# Vii cu viile date 6 February 2020 19:17 +2

Mare(nicidecum mareata) trebuie sa fie suferinta omului din inalta societate care isi aplica tratamente reale si chinuitoare ca imaginea lui virtuala sa dea bine la plebei.

# nelu date 6 February 2020 22:28 0

super pantofii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii