Vorbe de fumoar – 6.06.2021 – Voie buna la Inalta Curte

Scris de: L.J.

06.06.2021 17:10
Vizualizari: 5295

* Au trecut varfurile pandemiei, dar unele probleme continua sa ramana nerezolvate. Chiar daca exista mici pasi facuti inainte comparativ cu lunile trecute, culmea, lucrurile stau mai prost decat in 2020, cand totul era paralizat. Aflati la ce anume ne referim cu un click aici.

 

* Nu intelegeam noi de ce zilele trecute oamenii intrau la Inalta Curte de Casatie si Justitie mult mai veseli decat de obicei. Apoi cineva ne-a explicat: saptamana aceasta a fost prima fara celebrul judecator Ionut Matei, seful “completului negru” de la ICCJ. Asa este, luni, 31 mai 2021, a fost ultima zi ca magistrat al lui Ionut Matei. Acesta a iesit la pensie incepand cu 1 iunie 2021, urmand sa isi cheltuiasca linistit cei 27.300 de lei pe care ii va incasa luna de luna. La care se vor adauga si veniturile pe care le va produce ca notar, caci se aude ca Matei vrea sa se faca notar. E si de inteles starea cat de cat de bine care domnea la instanta suprema. Va dati seama, odata cu trecerea in rezerva a lui Ionut Matei, multi spera ca le vor creste sansele de a avea parte de un process echitabil.

 

* Oare ce mai fac cei de la Inspectia Judiciara? Oare au terminat de analizat cazul “Slugarete-Mateescu”? Nu de alta, dar in curand se va face luna de la aparitia discutiilor de pe forumul magistratilor atribuite sefului CSM Bogdan Mateescu, in care se ironizau si atacau alti magistrati si politicieni. Va dati seama ca se pune de o frumoasa musamalizare…

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 6 June 2021 21:52 +35

Cu starea de bine e de înțeles dar cu starea de legalitate cam pe când? Că poate ne arată duamna șefa la idependenți cam pe unde scrie în cod că ședințele PUBLICE se desfășoară cu aprobare prealabilă. Că prin ieuropa aia la care se plânge că nu îi redactată în termen nuș ce hotărâre ședințele publice ce să vezi sunt cu public nu cu aprobările lui pește prăjit. Bine că vreți o țară ca afară... doar la salarii, drepturi și beneficii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii