Vorbe de fumoar – 6.07.2021 – Netejoru s-a dus sa dea raportul

Scris de: L.J.

06.07.2021 18:13
Vizualizari: 4285

* Ministresa Muncii, Raluca Turcan, pare sa aiba o intentie buna pentru unii romani a caror liniste la batranete sta sub semnul intrebarii. Cat de fezabil este proiectul pe care il propune ea va puteti face singuri o idee dand click aici.


* Va spuneam acum cateva editii ca pasaportul de vaccinare (denumit eufemistic „certificatul verde” si „adeverinta verde”) risca sa provoace un imens haos in aeroporturi. Pana atunci, companiile aeriene se confrunta cu altfel de nemultumiri din partea clientilor. Iar subiectul a ajuns pana la Comisia Europeana. Click aici ca sa intelegeti cat de grava este situatia!


* Poate sa astepte mult si bine procurorul Cristian Mihai Ban din CSM revocarea inspectorului-sef al Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru, ca ea nu se va intampla. Si nu se va intampla intrucat nimeni de la varful CSM nu are intentia sa il schimbe pe Netejoru. Mai ales ca nu mai e mult si acesta se va pensiona. In plus, auzim ca sefului CSM Bogdan Mateescu ii place cum se misca Netejoru, care, ati vazut, executa tot ceea ce Bobi sesizeaza. Acesta este contextul in care vrem sa va spunem ce am auzit. De fapt, ce se vorbeste prin oras, prin mediile judiciare, inclusiv pe la Inspectia Judiciara. Cica de curand, Lucian Netejoru ar fi facut o vizita la sediul CSM, fara ca in ziua respectiva sa existe vreo sedinta sau activitate care sa ceara prezenta unui reprezentant al Inspectiei. Chiar si asa, nimic iesit din comun. Coincidenta este ca vizita ar fi avut loc, zic gurile rele, evident, fix in ziua in care la Inspectia Judiciara se primise sesizarea facuta de judecatoarea Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi impotriva presedintelui CSM Bogdan Mateescu. Sesizare pe care acelasi Netejoru a clasat-o fix in ziua in care a primit-o. Or, lumea banuieste ca tocmai aceasta sesizare a cauzat vizita, ca Netejoru s-ar fi dus sa ii dea sarut-mana lui Mateescu si sa il instiinteze pe acesta despre sesizarea facuta impotriva sa. Ce sa zicem, e si asta o posibilitate. Nu ne-ar mira deloc, mai ales daca ne gandim cat de frumos a musamalizat Inspectia lui Netejoru scandalul Slugarete in care era vizat Bogdan Mateescu.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 7 July 2021 14:00 0

"companiile aeriene se confrunta cu"-pentru ca covid e boala bolshevica!(e boala politica)."valul4"-alfa,beta,gamma,DELTA:simpla coincidenta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii