Vorbe de fumoar – 6.08.2020 – Redeschiderea dosarului 10 august a picat la o magistrata #rezistenta judecata disciplinar

Scris de: L.J.

06.08.2020 18:14
Vizualizari: 3675

* In caz ca va era dor de faimoasa capetenie #rezist Dragos Calin, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, aflati ca ONG-ul lui, denumit Forumul Judecatorilor din Romania, s-a bagat in seama zilele trecute, propunand o controversata modificare la Codul de procedura penala. In replica, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania le-a dat peste ochi oamenilor lui Dragos Calin, explicandu-le de ce au ratat o excelenta ocazie de a tacea. Dar mai multe cititi aici.


* Guvernul lui Ludovic Orban este disperat sa o saboteze pe Gabriela Firea pe toate planurile, numai si numai ca sa o impiedice a obtine al doilea mandat de primar General. Ce manevre a facut cabinetul Sica Mandolina in acest sens aflati cu un click aici.


* Ce ne aud urechile! Cica redeschiderea dosarului „10 augus 2018” va fi judecata de catre o magistrata #rezistenta de la Curtea de Apel Bucuresti, semnatara de memorii impotriva noilor legi ale justitiei, care va infirma cat ai clipi clasarea DIICOT (confirmand astfel cererea de redeschidere formulata de sefa DIICOT, Giorgiana Hosu). Ne referim la judecatoarea Ruxandra Grecu, cea care trebuie sa dea socoteala in fata Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din CSM pentru presupusa abatere disciplinara de la art. 99 lit. c din Legea 303/2004: „atitudinile nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, celalalt personal al instantei sau al parchetului in care functioneaza, inspectori judiciari, avocati, experti, martori, justitiabili ori reprezentantii altor institutii”. (Monitorul Justitiei a publicat aici spectaculosul raport al Inspectiei Judiciare impotriva Ruxandrei Grecu.) Noi auzim ca avocatii jandarmilor vizati in cauza sunt fierti pe judecatoare, din cauza ca aceasta a stabilit urmatorul termen luni, 10 august 2020, astfel incat avocatii nu au timp sa-si pregateasca apararea. Si atentie: vorbim despre un dosar cu 70 de volume” De asemenea, gurile rele zic ca se va gasi cineva din randurile fortelor de ordine care sa-i faca Ruxandrei Grecu plangere la Inspectia Judiciara privind felul in care intelege sa judece redeschiderea acestei cauze. Oricum: vor fi multe de scris. Stati pe faza!


* Propaganda si diversiune pana la capat. Pe Internet circula o imagine cu un puternic impact socio-uman. Vorbim despre o imagine in care apar fostul presedinte al SUA Barack Obama si actualul presedinte SUA Donald Trump, in dreptul carora sunt expuse principalele pandemii prin care au fost nevoiti sa treaca: virusul H1N1 pe vremea lui Obama si COVID-19 pe vremea lui Trump. Comparatiile sunt naucitoare si au in loc de concluzie o intrebare extrem de interesanta: cine este presedintele care a acordat 3,7 milioane de dolari laboratoarelor Wuhan, zona zero a focarului COVID-19?

Cin' sa fie, cin' sa fie?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# nae girimea date 7 August 2020 07:06 +4

magistrat #rezistent -contradictio in adjecto

# Cetateanul date 7 August 2020 09:37 +1

Intreb pentru un prieten: tanti#, ce mai face plodul lui nenea de pe meleaguri straine?

# Cerasele Mirela date 7 August 2020 10:02 +3

"Le-a dat peste ochi"? :)) De cand avocatii dau peste ochi unor magistrati, atat ca atitudine, cat si ca pregatire? Poate in tara lui Papura Voda. Ceea ce nu e Romania inca.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii