Vorbe de fumoar – 6.08.2021 – DNA, agent electoral pentru Citu

Scris de: L.J.

06.08.2021 20:53
Vizualizari: 2873

* Ceea ce veti citi mai jos vi se poate parea SF, dar este o realitate cat se poate de palpabila. Iar situatia are mari sanse sa devina mult mai spectaculoasa decat este deja. Click aici ca sa va uluiti si dumneavoastra!


* Aoleo! Premierul Florin Citu a ajuns atat de fara autoritate, incat sa se ratoiasca un subaltern la el? Un ministru isi permite sa ridice tonul la Citu. Mare minune daca Florinache nu-l va zbura din Guvern. Pana una-alta, click aici ca sa savurati spectacolul!


* Va aduceti aminte cum pe 29 iulie 2021 presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu (unul dintre liderii liberali indecisi pana atunci) isi anunta sustinerea pentru premierul Florin Citu la Congresul PNL din septembrie? Absolut intamplator, la inceputul aceleiasi luni iulie, DNA scursese in presa de casa stenogramele menite sa-i terfeleasca imaginea lui Dumitrescu si sa sugereze ca fostul senator ar fi facut trafic de influenta pe langa ministrul Transporturilor, Catalin Drula.

Ei bine, acum vedem ceva mai de impact: DNA a reusit nu doar sa hotarasca un indecis, ci chiar sa razgandeasca un orbanist. Daca pana mai zilele trecute senatorul Eugen Pirvulescu – presedintele PNL Teleorman – isi declarase sustinerea pentru Sica Mandolina, tot absolut intamplator acelasi Pirvulescu a anuntat joi, 5 august 2021, ca a trecut in tabara lui Florin Citu. In 22 iulie, DNA il pusese sub control judiciar pe motiv ca ar fi masluit concursul de angajare la Ambulanta din judet.

Sa fim bine intelesi: nu avem absolut nicio simpatie pentru Ludovic Orban – cel care, cu binecunoscuta slugarnicie fata de presedintele Klaus Iohannis, a impus dictatura sanitara asupra Romaniei anul trecut. Ba chiar am fi tentati ca bila alba sa i-o dam lui Florin Citu, cel care a ridicat unele restrictii. Dar parca-parca ni s-ar racori un pic inima daca l-am vedea pe Sica biruindu-l pe Citu la congres. Numai asa, la gandul ca politia politica se va tavali in chinuri, cu toate dosarele ei impotriva sustinatorilor lui Orban.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii