Vorbe de fumoar – 6.09.2021 – Papusarii lui Citu

Scris de: L.J.

06.09.2021 17:29
Vizualizari: 4839

* Va fi o saptamana istorica pe o piata in care se invart vreo doua trilioane de dolari. Si totul se intampla in contextul in care o tara, mica e drept, va face o mutare fara precedent. Mai multe informatii puteti afla de aici.

 

* Transportul feroviar este unul dintre cele mai sigure mijloace de transport. Numai ca ce te faci cand trenurile sunt conduse de mecanici de locotomotiva beti care mai produc si pagube insemnate din cauza starii de ebritetate in care se afla? Ministerul Transporturilor a gasit solutia: a dat un ordin pentru pedepsirea mecanicilor de locomotiva. Si credeti-ne, pedepsele sunt departe de a fi exemplare! Cititi mai multe aici!


* Ca premierul Florin Citu nu e decat o marioneta controlata de niste baieti mai destepti nu aveam vreo indoiala. Interesant este insa modul in care se manifesta controlul asupra lui Citu. Detalii despre acest lucru au fost oferite de ex-ministrul Justitiei Stelian Ion, care a relatat, la Digi 24, cum Florin Citu nu ia decizii fara sa dea un telefon si asteapta in permanenta indicatii: “Premierul Florin Citu este un pseudo-lider, nu este un lider, este un conducator foarte slab. E problema celor din PNL ce conducator isi aleg, nu ne intereseaza pe noi, dar cand vorbim de Guvernul Romaniei este clar ca nu-i apartin toate deciziile si sta mai mult pe telefon sa se consulte. Cu cine se consulta ar trebui sa il intrebati pe domnia sa, dar am observat ca nu are autonomie, asteapta tot timpul indicatii pretioase de la altii si este un lider foarte slab”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii