Vorbe de fumoar – 6.11.2020 – Arafat ar putea lua Nobelul. Scapam de ambasadorul Zuckerman?

Scris de: L.J.

06.11.2020 16:53
Vizualizari: 4264

* A aparut inca o dovada a ticalosiei regimului Iohannis cand vine vorba despre botnitele impuse romanilor. Si da, vorbim despre problemele de sanatate pe care aceste masti le pot cauza. Cum arata cea mai recenta descoperire aflati dand click aici.


* In caz ca l-ati ratat astazi pe comandantul actiunii Raed Arafat, va spunem ca talibanul-sef al DSU s-a rastit la romani ca nu cumva sa-si plimbe animalele de companie mai tarziu de ora 23 sau mai devreme de ora 5. Ba chiar Arafat a mers pana intr-acolo, incat sa ceara ca proprietarii sa-si convinga cainii sa nu scheaune daca vor plimbare in toiul noptii.

Iata mai intai aberanta declaratie a lui Raed Arafat:

Noi, sa zicem, pana la 22:00 sa ii plimbam, pana la 23:00 chiar. Dar intre 23.00 si 5.00, poate ca ii convingem sa nu ii plimbe atunci”.

Fireste ca aceasta iesire de bezna mintii nu a ramas netaxata printre internauti. De exemplu, ia priviti ce a scris pe Facebook jurnalistul Victor Ciutacu (vezi facsimil):

 


Arafat e primul om din lume care are impresia ca poate regla programul de pisare al cainilor. Daca pentru medicina n-are nici o sansa sa ia Nobelul, ca sectiunea pompieri / taximetrie inca nu s-a inventat, macar pe ala pentru inovatie”.

Ne permitem sa facem o completare, rugandu-i pe proprietarii de caini ca daca-l vad pe strada pe Raed Arafat, sa treaca de urgenta pe trotuarul celalalt. Nu de alta, dar exista riscul ca animalele sa-l confunde pe seful DSU cu vreun copac.


* Avem o mica, extrem de mica speranta in legatura cu eventuala victorie a lui Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA: s-ar putea sa-l schimbe pe obraznicul Adrian Zuckerman din postul de ambasador in Romania. Bine, nici cu democratii americani nu ne facem iluzii, intrucat tinem minte ca administratia Obama ni l-a bagat pe gat pe Hans Klemm, alta forma de viata in care urla aroganta ca sirenele politiei pe bulevardul gol. Dar oricum: tare ne-ar placea sa-l vedem pe Zuckerman cautandu-si de munca in alta parte.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 6 November 2020 23:51 +6

Totdeauna vom primi kleme fix după chipul și asemănarea nației. În fond suntem poporul ce privește coliva drept prăjitură și rahatul din talpa pantofului drept noroc. PS Întreb pentru un prieten: la scrutinu covidiot e cu prăjitură sau cu noroc?

# un mizantrop date 7 November 2020 05:39 +10

Asta cu schimbarea ambasadorului ar fi o chestie...desi, e cam prea costisitoare schimbarea acestor trimisi al FMI si Banca Mondiala, toti, in fapt, sustinatori ai intereselor neo-marxiste...SUA nu mai are niciun control asupra politicii externe, cam de cand si-au externalizat eserviciile de securitate, impartind halci din bugetul urias al apararii clientilor industriei de aparare...De fapt, cred ca nici n-are importanta cine conduce lumea...lumea pare sa n-aiba nimic impotriva...Dar, nu poti sa nu vezi ca papusarii care ne hotarasc destinele s-au senilizat total, scenariul pe care ne obliga sa-l urmam pare mai degraba un joc pentru copii cu deficiente grave...nu mi s-a parut absurd ca niste gerontocrati (unii centenari, toti functionand cu multiple "piese de schimb") impun demonizarea varstnicilor si manipularea tinerilor...dar, #tinerii frumosi si liberi se simt confortabil in rolul de scule proaste, usor manevrabile, ori sunt recrutati numai pe criteriul neuronului unic?! :lol:

# nae girimea date 7 November 2020 08:07 -1

Dom'le Ciutacu , de Sucã-man nu scapam , unde ai vazut mata sa fuga caine de la macelarie ?

# Kramer date 7 November 2020 11:12 +2

Noi daca am avea presedinte , niste institutii de stat demne,cu coloana vertebral dreapta ,i-ar fi expulzat pe asemenea ambasadori care incalca legile ,isi baga nasul unde nu trebuie!

# Trumpf date 7 November 2020 13:17 +1

Haideți oameni buni ! Chiar niciun trimis al Înaltei Porți nu vă e pe plac? I-ați ridicat osanale lui Zuckerman când nici nu fusese numit. Câtă vreme vom avea corupție si crimă organizată endemice vom fi criticați. Show some respect ! :sad:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii