Vorbe de fumoar – 7.01.2022 – Adjunctul DNA a fost ingropat de Tribunalul Arad

Scris de: L.J.

07.01.2022 19:03
Vizualizari: 3966

 

* E dezastru in randul tinerilor. Milioane dintre ei si-au pierdut locurile de munca, iar alte milioane risca sa pateasca la fel in viitorul apropiat. De fapt nu vorbim despre milioane, ci de sute de milioane. Nu o spunem noi, ci un raport dat publicitatii de curand. Cititi aici mai multe detalii.


* A fost facut un pas important pentru realizarea unui nou tronson de autostrada. Un tronson la randul sau important. Vestea a fost data de Consiliul Judetean Brasov, dar mai multe informtii puteti afla de aici.

 

* V-am relatat deja rusinea suferita de DNA la Tribunalul Arad, acolo dosarul fabricat impotriva a fosti patru parlamentari PSD si alti noua inculpati a fost trimis inapoi procurorilor pentru ca acestia sa isi explice in concret acuzatiile (click aici pentru a citi). Rusinea este cu atat mai mare cu cat implicat in dosar ar fi un mare greu din DNA. Mai exact, am auzit ca rechizitoriul care a fost trantit la Tribunalul Arad apartine chiar adjunctului DNA Codrin Gavra. Si nu doar atat, dar cica fix acest dosar l-ar fi propulasat pe Codrin Gavra la conducerea DNA. Nasol moment, ce sa zicem...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii