Vorbe de fumoar – 7.03.2021 – Membrii CSM vor fi inaintati in grad

Scris de: L.J.

07.03.2021 12:08
Vizualizari: 2905

* Chiar daca piata ultimelor luni a fost marcata de fluctuatii, investitorii au acum ocazia sa fie optimisti, deoarece la orizont se intrevede o crestere spectaculoasa. Ba chiar cu atat mai spectaculoasa, cu cat i-ar putea contrazice pe Nouriel Roubini si Bill Gates, doua dintre cele mai sceptice voci ale momentului. Despre ce piata vorbim aflati facand click aici.


* Membrii Consiliului Superior al Magistraturii vor iesi din CSM cu grad superior. Bineinteles, ne referim la gradul profesional, nu la alte grade, ca alea sunt informatii secret de stat... Cica anumiti membri ai Cotetului stau geana pe iminentele modificari la Legile Justitiei pe care regimul Iohannis-PNL-USR vrea sa le faca pentru a readuce in discutie o idee mai veche a lor. Aceea ca membrii CSM sa primeasca la finalul mandatului grad profesional superior. Adica, spre exemplu, judecatorul cu grad de judecatorie sa iasa din CSM cu grad de tribunal, cel cu grad de tribunal sa iasa cu grad de curte de apel, cel cu grad de curte de apel sa iasa cu grad de Inalta Curte. Din ce am auzit noi, deja unii politicieni din actuala putere (deh, unii membrii CSM s-au reorientat dupa picarea PSD, altii au legaturi puternice in PNL si USR) ar fi fost abordati pe diverse cai, astfel incat sa sustina introducerea unei asemenea prevederi in Legile Justitiei. E posibil sa le iasa planul, dar suntem tare curiosi ce vor spune magistratii din tara, cei care vor vedea cum si-au trimis reprezentantul in Consiliu cu un grad si l-au gasit dupa sase ani cu grad mai mare, luat fara examen.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 7 March 2021 17:32 +10

Acum dacă la miliție se dau grade în fiecare an de ajung cucoane generali la 35 ani de ce nu și în justițea mea să nu fie la fel? Partea proastă e că sunt numai 4 grade profesionale și decât 6 ani de cesezmeu. PS Să se deie același grad de două ori, unul magna cum laude și altul magna cum fraude. Iar dacă urlă vreun prost să le-o dați pe aia cu ciocul mic că acum noi suntem la putere.

# Academia CSM date 7 March 2021 17:53 +5

Asta cu gradul profesional e cea mai mare prostie din istoria justitiei. Adica CSM e un fel de doctorat, de INM pe steroizi....de facultate amestecat cu miros de masterat si gust de doctorat? Ar fi cea mai mare bataie de joc, desi nu cred asa ceva pentru ca sfideaza orice logica, bun simt si lege. Cred ca e o pacaleala de 1 aprilie. Daca vreunii din CSM au gandit asa ceva...inseamna ca sunt bolnavi. :-x

# Cupola di Tutti Capi della Mafia Giudiziaria (CSM) date 7 March 2021 19:37 +4

DEPRAVAȚI - PSIHOPAȚI - NEVROPAȚI - SOCIOPAȚI.

# Membru csm date 7 March 2021 22:07 +3

Cum adică bre, magistraţii se combină cu politicienii? Nu pot să cred!

# nuibai date 7 March 2021 22:07 +8

Logic ar fi să li se scadă un grad, pentru că s-au sacrificat şase ani fără să-şi practice meseria. Propunere fermă.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii