Vorbe de fumoar – 7.06.2020 – Incep combinatiile pentru noul CSM

Scris de: L.J.

07.06.2020 10:23
Vizualizari: 5061

* E ceva ingrijorare pe la Ministerul Justitiei. Asta dupa ce ministrul Catalin Predoiu a dat ordin sa se inceapa marea evaluare. Adica fiecare angajat urmeaza sa fie evaluat, in cadrul unui proces de debirocratizare si digitalizare. Temerile sunt insa ca de fapt aceasta operatiune ascunde niste concedieri iminente. Si cum stim ca Predoiu vine dintr-un partid specializat in taieri de salarii, de pensii si concedieri, ne referim la PDL vopsit azi in PNL, ingrijorarile angajatilor din MJ nu sunt deloc nejustificate. Aici puteti citi mai multe detalii.

 

* Mai sunt vreo trei ani de mandat al actualului Consiliu Superior al Magistraturii, insa deja au inceput sa se traga sforile pentru viitorul Consiliu al Magistraturii. Prin piata se aude ca CSM-ul urmator va fi unul plin de #rezistenti, tefeleisti si activisti. Se preconizeaza ca din viitorul CSM vor face parte personaje precum Dragos Calin, Alina Mihaela Nita fosta Palancanu, Alexandra Carmen Lancranjan, zisa “Veverita”, sau Bogdan Pirlog. Doamne fereste! Oricum, pe langa ei se vor regasi si pupile ale unor actuali membri ai CSM. Unii mai combinagii de felul lor si carora le place sa aiba retele cat mai extinse. Auzim ca deja un loc e dat ca si ocupat, cu trei ani inainte de alegeri. Cica un judecator detasat in CSM se bate cu pumnul in piept ca va fi membru al Consiliului, lansand inclusiv o campanie puternica de imagine. Principalul lui atu ar fi insa altul. Si anume sustinerea pe care o are din partea unuia dintre cei mai influenti judecatori din Romania. Nu va spunem cine sunt personajele, insa cel putin in cazul omului din umbra nu credem ca e greu de ghicit.


Nota:
 Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Tipa date 7 June 2020 13:28 0

Planul rezist ce nu rezista cu CSM va esua ...im 3 ani multe se vor intampla....socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...

# Maria date 7 June 2020 18:06 -1

Mai e mult pana departe.... Csm oricum nu si mai atinge scopul! Trebuie desființat! Sa fie un Consiliu cu un reprezentant pe fiecare regiune....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii