Vorbe de fumoar – 7.06.2021 – ICCJ l-a facut fericit pe Pirlog

Scris de: L.J.

07.06.2021 18:36
Vizualizari: 4077

* Primaria Generala – in frunte cu Nicusor Dan – continua sa-si bata joc de bucuresteni. De data aceasta, Lumea Banilor a dezvaluit in exclusivitate felul in care PMB atenteaza la sanatatea locuitorilor Capitalei. Click aici sa vedeti dimensiunea nesimtirii!


* Unul dintre cele mai mari si mai aglomerate aeroporturi din lume a implementat o solutie menita sa diminueze drastic poluarea. Totusi, oficialii se plang ca aceasta varianta ii cam ustura la buzunar. Dati click aici ca sa puneti singuri in balanta cifrele!


* Faimosul procuror #rezistent Bogdan Pirlog – adjunctul Parchetului Militar Bucuresti – ar face bine sa dea acatiste de sanatatea Inaltei Curti. Nu de alta, dar instanta suprema tocmai l-a albit luni, 7 iunie 2021, intr-un dosar disciplinar in care Inspectia Judiciara il trimisese in judecata pentru „nerespectarea in mod nejustificat a dispozitiilor ori deciziilor cu caracter administrativ dispuse in conformitate cu legea de conducatorul parchetului” si „obstructionarea activitatii de inspectie a inspectorilor judiciari, prin orice mijloace” (abaterile disciplinare prevazute la literele m) teza I, respectiv p) ale articolului 99 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor).

Mai intai, Sectia pentru procurori in materie disciplinara din CSM a trantit dosarul pe procedura (sub pretextul nulitatii absolute – click aici pentru a citi). Inspectia Judiciara a atacat aceasta solutie, dar acum Inalta Curte a respins recursul IJ.


Iata minuta deciziei civile nr. 233 din dosarul nr. 759/1/2021:


Minuta deciziei civile nr. 233. Respinge, ca nefondat, recursul declarat de Inspectia Judiciara impotriva Hotararii nr.1P din 27 ianuarie 2021, pronuntata de Consiliul Superior al Magistraturii - Sectia pentru procurori in materie disciplinara, in dosarul nr. 7/P/2020. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 7 iunie 2021”.


* V-am tot prezentat letargia in care se scalda Inspectia Judiciara de peste trei saptamani in fata scandalului „Bogdan Mateescu – Slugarete”. Ei bine, de data aceasta insistam sa stati pe faza maine, fiindca avem noi amanunte.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii