Vorbe de fumoar – 7.07.2020 – Noua moda printre avocati. Kovesi iar ne dezlipeste retinele (foto)

Scris de: L.J.

07.07.2020 19:21
Vizualizari: 5078

* Guvernul Ludovic Orban risca sa aduca Romania in sapa de lemn. Si nu din cauza imprumuturilor faraonice ale ministrului de Finante, Florin Citu, ori din pricina unor privatizari dubioase, ci pur si simplu pentru ca Sica Mandolina nu a inteles ca gura bate fundul. Ce isprava a lui Orban ne poate arunca in aer aflati cu un click aici.


* Pe caldurile astea, ce sa faca bietii avocati, nevoiti sa poarte negru din cap pana-n picioare in sala de judecata? Cum sa se racoreasca si ei? O poza de vis circula pe Whatsapp printre avocati si judecatori. Ia priviti ce i-a trecut prin cap unui membru al breslei. Sandalele alea arata intr-un mare fel... Dar oricum: bine macar ca n-a venit la instanta epilat.

 * Ramanand in zona incaltarilor, va amintim ca inca exista o forma de viata pe nume Laura Kovesi. Avand in vedere ca minunatia de Parchet European (EPPO) nu a intrat inca in functiune, se cheama ca inculpata Laura Kovesi se afla in somaj tehnic. Si daca tot arde gazul de pomana pe la Bruxelles, ce sa faca si ea? Se da vedeta – acorda interviuri. De exemplu, luni, 6 iulie 2020, Kovesi a aparut la Euronews, incaltata cu pantofii si ciorapii pe care ii puteti admira mai jos. Daca ati inceput sa va trageti palme la vederea pantofilor, priviti partea buna a lucrurilor: macar Luluta nu s-a mai afisat cu ciorapi tarcati, asa cum a comis-o acum trei ani.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 7 July 2020 22:41 +11

Și fără ciorapi tărcați .... rămâne. Dar acum este a Europei nu mai este numai a noastră. Că de tupeul ei de mârlană parvenită suntem sătui. Ca și de ifosele de doctorandă ”plagiatoare legală”.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii