Vorbe de fumoar – 7.07.2021 – Se strange latul in jurul lui Clotilde

Scris de: L.J.

07.07.2021 17:37
Vizualizari: 6089

* Se poate scrie o intreaga nuvela politista despre un om de afaceri care s-a trezit arestat si acuzat de o frauda de sute de milioane. Iar ancheta dureaza de peste doi ani. Click aici ca sa vedeti cat de palpitant este cazul!


* Unele companii romanesti nu stau dupa piata de la noi, ci tintesc mult mai sus. Care este firma autohtona care a dat lovitura in strainatate aflati facand click aici.


* Criza gunoaielor si a sobolanilor din Sectorul 1 iarasi provoaca o explozie. A aparut o noua initiativa privind strangerea de semnaturi pentru referendumul de demitere a primaresei Clotilde Armand. Cel care a iesit la rampa de data aceasta este fostul ministru PSD al Comunicatiilor Alexandru Petrescu.


Iata ce a scris el pe Facebook (anexand imaginea de mai jos):


De azi strang semnaturi pentru referendumul de DEMITERE a primarului sector 1 Clotilde ARMAND. Din ce in ce mai multe persoane pe care le intalnesc si care locuiesc si/sau isi desfasoara activitatea zilnic in sectorul 1 sustin initiativa cetateneasca de demitere a primaritei-om nou, Clotilde Armand. Ma alatur si eu, dupa programul de birou, cu alti colegi de-ai mei si sunt convins ca sunt si alti cetateni din sectorul 1 care vor face acelasi lucru. Nu am niciun dubiu ca adunam semnaturile necesare si demaram procesul de demitere. Sunt convins ca sunt deja multi dintre colegii mei de la PSD sector 1 deja implicati in acest proces! Trebuie sa ne unim fortele si sa eliberam Sectorul 1 din captivitatea incompetentei administrative!

Viata e prea scurta sa o irosim cu Clotilde primar la sectorul 1!”

 * Nu doar Alexandru Petrescu strange semnaturi, ci si avocata Elena Radu. Dar nu in nume propriu, ci ca presedinta a Coalitiei pentru Apararea Statului de Drept (CASD). Lumea Justitiei v-a aratat deja aici argumentele pentru care CASD i-a solicitat Guvernului sa inceteze starea de alerta. Ei bine, vazand ca Palatul Victoria tace batjocoritor, Elena Radu s-a mobilizat si a initiat o petitie pe Internet.


Redam mesajul avocatei de pe Facebook:


La data de 29.06.2021, CASD a solicitat incetarea starii de alerta.

Pana in prezent, nu a primit niciun raspuns.

(IGSU care tine secretariatul tehnic al CNSU a comunicat ca a transmis cererea catre DSU).

Din acest motiv, CASD a pornit si o petitie.

Mai sunt cateva zile si inceteaza aplicabilitatea HG nr. 636/2021 prin care a fost prelungita starea de alerta cu 30 zile, incepand cu data de 12.06.2021.

Situatia epidemiologica actuala nu mai justifica starea de alerta.

Daca sunteti de acord cu cele mentionate in petitie, o puteti semna”.


Faceti click aici ca sa semnati si dumneavoastra petitia CASD!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii