Vorbe de fumoar – 7.09.2020 – Cami rediviva. Motoc ii trage presul Simonei

Scris de: L.J.

07.09.2020 19:54
Vizualizari: 3891

* Opriti-va din orice faceti, sunati-va rudele, prietenii, dusmanii si tovarasii de barbut, si stati cu ochii cat cepele pe Consiliul Superior al Magistraturii! Caci acolo va veni exact, dar exact cea la care va ganditi: Camelia Bogdan. Cand va avea Plenul CSM netarmurita placere de a da ochii cu Cameluta si mai ales cate ofuri are ea pe suflet de data aceasta aflati cu un click aici.


* Fostului primar al Sectorului 3 Robert Negoita i se fluiera a paguba si mai ales a dosar la DNA. De ce n-ar trebui sa doarma linistit Negoita si mai ales cine s-ar putea sa fie coleg de ancheta cu acesta puteti citi dand click aici.


* Am inceput editia cu o vedeta a magistraturii romane si o incheiem cu alte doua. Ne referim mai intai la judecatoarea CSM Simona Marcu, cea despre care v-am povestit acum trei saptamani ca jinduieste un post la Curtea de Justitie a Uniunii Europene (click aici pentru a citi). Ei bine, de data aceasta gura lumii vorbeste ca acelasi post de judecator al Romaniei la CJUE ar fi vizat de catre mai celebra Iulia Motoc. Si ca Sistemul ar prefera-o pe Iulia Motoc. Noi, unii, nu preferam pe nimeni, ci doar ne dorim sa avem parte de cat mai mult spectacol.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Jiji Bikali date 8 September 2020 00:27 +10

Sistemul vrea nebuni si betivi. Mai ales pe aia care le fac pe plac. Nu se califica Simona Marcu la nici unul din criterii.

# Liviu date 8 September 2020 00:36 0

Iulia Motoc nu este cumva prietena de forografii a Codrutei Kovesi?

# Sebastian date 8 September 2020 01:10 +2

O bate Simona Marcu pe Motoc prin KO. Sau se face Motoc singura KO

# VIKY date 8 September 2020 09:35 +8

In Romania s-a despartit "graul" de "neghina". Graul a plecat peste hotare, dar au acceptat sa planteze si "neghina" pe ici pe colo, in locuri esentiale: in Parlamentul European, la CEDO, Procuror european, ambasadori...In Colonie, "neghina" a fost plantata in locul "graului" in cele mai importante "tarlale". Ce ati semanat, veti culege.

# Grigore Ureche date 8 September 2020 16:12 +6

Toate comentariile anterioare mi se par pertinente, nici eu nu cred ca poate exista comparatie intre Marcu si Motoc. Mi-ar parea rau sa plece din CSM, dar urechea mea a auzit ca in realitate Simona Marcu nu isi doreste functia de judecator la CJUE. Nu stiu cine a lansat ideea si cu ce scop, dar stati linistiti, nu veti avea niciun fel de spectacol

# VIKY date 8 September 2020 18:04 +3

Spectacolele nu lipsesc in Romania, la propriu, dar nu in salile de spectacol, ci in viata de zi cu zi. In Romania sunt destui judecatori si procurori cu, coloana vertebrala, dar sunt marginalizati, iar nulitatile sunt promovate. Nu stiu daca Motoc mai continua tratamentul, dar nu mai conteaza, important este sa fie cu... coloana vertebrala indoita.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii