Vorbe de fumoar – 7.11.2019 – Vasilica s-a impiedicat in limba

Scris de: L.J.

07.11.2019 19:56
Vizualizari: 4027

* Presedintele UNBR Traian Briciu are pe masa o cerere de organizare a unei sesiuni extraordinare a examenului de primire in profesia de avocat. Cine este autorul documentului, cand solicita el organizarea acestei sesiuni extraordinare si mai ales ce argumente invoca puteti afla facand click aici.


* Ramanand in zona avocaturii, trebuie sa va spunem ca breasla s-a imbogatit cu primul membru de provenienta africana. In varsta de 42 de ani, Yeboua Moussa Ouattara (mai simplu: Moise) a ajuns in Romania in 2008, fiind salvat din valtoarea razboiului civil din Coasta de Fildes de catre parintele Irineu de la Manastirea Prislop (aceeasi manastire unde se afla mormantul parintelui Arsenie Boca). Ii uram lui Moise succese cat mai multe si cat mai rasunatoare. Povestea africanului – cu tot cu convertirea de la islam la crestinism, precum si ciocnirea cu birocratia din Romania si intrarea in Baroul Maramures – o puteti afla facand click aici.


* Judecatorul Vasilica-Cristi Danilet de la Tribunalul Cluj nu mai are nevoie de nicio prezentare – este deja vedeta nationala si se zbate sa devina celebritate europeana. Ultima isprava a megastarului tine de gramatica. Nu, nu este vorba despre dezacordul in genitiv feminin pe care-l fac aproape toate instantele si parchetele (de exemplu: „sentintei pronuntata”, in loc de „sentintei pronuntate”). Mai precis, Vasilica a incercat sa joace rol de analist politic (click aici), dar in numai doua fraze a reusit sa scrie „inseala” in loc de „insala” si sa comita pleonasmul „drept pentru care” (evitabil foarte usor prin sintagma „drept care” sau „motiv pentru care”).

Iata ce a postat Vasilica pe Facebook (vezi facsimil):

VIDEO: Daca sunt unii care mai cred ca Presedintele tarii mareste salarii sau poate taia pensii, se inseala. Drept pentru care am explicat aici care sunt atributiile Presedintelui Romaniei si de ce este important sa mergem la vot duminica, pe 10 noiembrie 2019. Multumesc, Diandra!”Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Maria date 8 November 2019 10:29 +2

De ce era nevoie sa legati atributiile Presedintelui de votul de duminica? Ne credeti prosti? E clar ca indemnati oamenii sa voteze cu Iohanis!! Afara!

# Procurorul date 8 November 2019 12:24 0

Păi, poate că președintele trădător, incompetent și leneș Iohannis nu le mărește/taie, dar ”guvernul lui” de trădători, marionete și lingăi prezidențiali o are în atribuții. Și apoi, Vasilică, care nu o are mică, ar trebui să știe că în sistemul prezidențial, pe care și-l visează candidatul Iohannis, al cărui apologet dănilețul este, președintele are o dublă calitate, de șef al statului și de șef al guvernului, responsabil, deci, direct de pensii și salarii. N-om avea noi prin constituție, acum, republică prezidențială ”de iure”, dar, prin instalarea de către președintele în funcție, total nedemocratică, fără alegeri, a unui guvern minoritar obedient, condus de un partid de 20% pondere în Parlament, am devenit ”de facto” republică prezidențială. Așa că, mai ușor Vasilică cu minciunile, că o să începi să o ai mică și râde lumea de tine.

# xyz date 9 November 2019 09:52 0

Este adevarat ca romanii sint prosti si avem dovezi cu toptanul. Un popor rupt total de realitate care stie sa distruga pina la punctul in care nu mai este in stare sa vada autodistrugerea. http://www.cunoastelumea.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene-are-loc-acum/ Promovati negrii ca sa ajungeti sclavii lor, ca nu stiti ce se intimpla acum in Europa, unde ajung albele furate si nici motivul, nu stiti avalansa de violuri de pe continent, nici genocidurile negrilor din Africa lor, desi vedeti ca albii traiesc prin Af de S in case si curti care seamana a custi, nu stiti ca in us sint omoriti albi, doar pt ca sint albi si albe violate in ritm de 40000 pe an de catre negrii. Va urez succes cu prostia si voua si copiilor vostri! Planul este vechi si nu vedeti ca-i aduc peste noi cu milioanele. Nu conteaza ca sint avocati, ridem mult la ceea ce sint ei, sau ca sint ortodocsi, deoarece in multimea lor vor trece inapoi. Vai de capul vostru inconstienti!soros va da 159 mil. Luati!

# xyz date 9 November 2019 09:53 0

http://www.cunoastelumea.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene-are-loc-acum/

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii