Vorbe de fumoar – 8.03.2021 – Judecatoarele care au impartit pachetul. Modificari cu dedicatie la Legile Justitiei

Scris de: L.J.

08.03.2021 17:38
Vizualizari: 3635

* Oare mai exista in tara asta oameni care il suporta pe premierul Florin Citu? Desigur ca exista, dar sunt tot mai putini. Click aici ca sa vedeti un exemplu de cat de simpatizat este prim-ministrul Romaniei.


* Nici bine nu au inceput lucrarile la autostrada de centura a Capitalei ca deja se aduc modificari. Ce anume s-a intamplat, aflati de aici.


* Cum se strica prieteniile din cauza ametelii provocate de functiile prea inalte in care ajung unii... Cica doua judecatoare erau candva extrem de bune prietene. Atat de bune incat atunci cand erau la facultate sau INM imparteau aceeasi camera. Si nu doar imparteau aceeasi camera, insa una dintre ele avea grija ca jumatate din pachetul pe care il primea de acasa sa il imparta cu buna ei prietena, mai amarata si fara posibilitati. Ba chiar mama celei care primea pachet se obisnuise cu ideea si o trata pe prietena fiicei sale ca pe propria ei fiica. Anii au trecut, ambele au ajuns judecatoare de succes, cu functii importante. Relatia a ramas una buna pana cand, fara explicatii, una dintre judecatoare a pus umarul la infundarea fostei sale prietene. Si a facut-o pe fata si fara niciun regret ca ar putea fi distrusa cariera de zeci de ani a fostei sale colege de camin care ii dadea de mancare. Ca sa nu mai spunem ca totul s-a intamplat ca judecatoarea tradata de fosta sa prietana sa fie nevinovata. Cam asta este povestea, va lasam pe dumneavoastra sa identificati personajele.


* Am primit noi informatii despre manevra care se pregateste prin CSM. Manevra despre care v-am spus la vorbele de fumoar de ieri, cea prin care anumite personaje din CSM vor ca in Legile Justitiei sa fie introdusa o prevedere potrivit careia membrii Consiliului sa primeasca la finalul mandatului grad superior. Adica judecatorul de judecatorie care a intrat in CSM sa iasa cu grad de tribunal, judecatorul de tribunal sa iasa cu grad de curte de apel, iar cel cu grad de curte de apel sa iasa cu grad de inalta curte. Unul dintre cei care ar fi extrem de interesati de aceasta modificare si care ar sustine-o ar fi nimeni altul decat seful CSM Bogdan Mateescu. Asta intrucat, cica Mateescu viseaza ca in vreo vreo doi trei ani dupa plecarea din CSM sa ajunga seful Curtii de Apel Bucuresti. Desi provine de la judecatorie, Mateescu are deja grad de tribunal, astfel ca o asemenea modificare legislativa i-ar veni manusa.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Savarina date 8 March 2021 18:15 +57

Judecatoarea care a mancat pachetul colegei si apoi a suspendat o din functie e lia savonea. Acum aduceti premiul ? Da mateescu n ar vrea el si cu savonea o revocare din csm asa scurta ca sa se sature de manareli si sa piarda si beneficiile din care se ghiftuieste acum ? Bai savarina examenele este grele ptr tine ?

# Sconsu date 8 March 2021 18:35 +65

In CSM miroase din ce in ce mai puternic a reforma. Va rugam sa trageti apa!

# bad smell date 8 March 2021 18:42 +49

Ce dracu pute așa de fiecare dată când scrieți despre CSM? :-x Nu s-au îmbăiat cuconeturile alea și au pulverizat diluvii de Șanel faiv peste jeg? Nu și-au schimbat izmenele puradeii răpănoși?

# „Si domnul? Bărbatul dumneei?” date 8 March 2021 18:50 +42

Da' liubovnikul l-au șăruit? :-? Sau lasă! (întrebare idioată). M-am zuitat că la 75% dintre coconeturile astea în declarațiile de agoniseală, la rubrica rezervată colegului din rubricile certificatului de căsătorie nu scrie nica, e trasă o bară orizontală sau, uluitor, scrie „NU ESTE CAZUl” :eek: - o sintagmă de un feroce sens feminist, ce te trimete cu raita gândului către nativele dintr-o celebră insulă elină (Lesbos).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii