Vorbe de fumoar – 8.04.2021 – DJ Stelica a dat bir cu fugitii

Scris de: L.J.

08.04.2021 18:42
Vizualizari: 3743

* Curtea Constitutionala a Romaniei tocmai a dat de pamant cu o hotarare prealabila a Inaltei Curti pe tema recursului compensatoriu. Daca respectiva HP era abuziva sau nu va puteti face singuri o idee, dand click aici.


* Doi americani si-au unit destinele intr-un mod cat se poate de inedit, marcand cel mai probabil o premiera pe Internet. Si chiar intr-un mod ireversibil, care nu va fi sters niciodata – la propriu. Faceti click aici ca sa va minunati si dumneavoastra!

 

* Pe langa „DJ Stelica”, ministrul Justitiei Stelian Ion s-ar putea alege cu porecla „Speedy Gonzales”. Nu de alta, dar demnitarul a dat bir cu fugitii joi, 8 aprilie 2021, din Comisia juridica a Senatului cand senatoarea PSD Laura Moagher l-a intrebat daca a avut habar de procedura cand a sesizat Comisia de la Venetia in legatura cu proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Sau daca scrisoarea trimisa Comisiei de la Venetia vizeaza desfiintarea SIIJ ori rescrierea legilor justitiei.


Iata postarea Laurei Moagher de pe Facebook:


In sedinta de astazi a Comisiei Juridice a Senatului, in cadrul dezbaterilor cu Ministerul Justitiei privind desfiintarea S.I.I.J, l-am intrebat punctual pe dl. ministru Stelian Ion daca a facut sau nu abstractie de procedura, trimitand scrisoarea catre Comisia de la Venetia in nume propriu sau a fost mandatat de Guvern in urma depunerii unui memorandum.

Stelian Ion a fugit efectiv din sala pentru ca nu a stiut sa raspunda la intrebarile legate de Comisia de la Venetia.

Nu a stiut sa spuna daca a trimis la Venetia scrisoare pentru desfiintarea S.I.I.J. sau daca de fapt a trimis pentru legile justitiei;

Nu a stiut sa spuna daca a trimis doar pentru amendamentul referitor la superimunitatea magistratilor;

Nu a stiut sa raspunda daca era competent el sa sesizeze Comisia de la Venetia, deoarece doar Guvernul (dupa ce aproba un memorandum), sau parlamentul pot sesiza Comisia de la Venetia.

Nu si el ca ministru”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii