Vorbe de fumoar – 8.05.2022 – Inca un procuror acuzat ca a facut scandal

Scris de: L.J.

08.05.2022 18:22
Vizualizari: 3960

* In caz ca Bitcoinul sau Ethereumul vi se par criptomonede scumpe, stati sa vedeti ce a aparut acum pe piata! Unele dintre aceste valute au nevoie chiar de paza armata. Nu e gluma – dati click aici ca sa va convingeti singuri!


* Avem un nou-venit in lumea dosarelor disciplinare. Ne referim la procurorul Ionel Buse de la Parchetul de pe langa Ramnicu Valcea (numit procuror definitiv in ianuarie 2016), pe care Inspectia Judiciara il acuza de abaterea disciplinara de la litera c): „atitudini nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, celalalt personal al instantei sau al parchetului in care functioneaza, inspectori judiciari, avocati, experti, martori, justitiabili ori reprezentantii altor institutii”.

Potrivit informatiilor trimise de Inspectia Judiciara catre Lumea Justitiei, Buse „a adoptat o atitudine nedemna fata de o persoana perchezitionata, fata de un comisar de politie si fata de colegi” (vezi facsimil). Cel mai recent termen la Sectia pentru procurori in materie disciplinara a avut loc miercuri, 4 mai 202, iar urmatorul a fost programat pentru 15 iunie.

  


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 10 May 2022 01:44 0

Mihaela Ciochina (n. 1967) este absolventa a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, cu specializare in relatii internationale (1992).-ca prospatura din CCR...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii