Vorbe de fumoar – 8.07.2021 – Stelica e fericit ca nu gafaie insarcinatul

Scris de: L.J.

08.07.2021 18:50
Vizualizari: 4619

 * BMW si Volkswagen si-au furat-o de la Comisia Europeana. Grav rau de tot! De vreo 875 milioane de euro amenda. Despre ce este vorba aflati aici!


* Pe langa big pharma, toata treaba asta cu covid a mai avut un castigator. Comertul online. Comert care insa acum este luat la puricat de Consiliul Concurentei. Care sunt principalele sectoare vizate si ce anume este suspect in legatura cu acestea, aflati facand click aici.


* Stelica ar trebui sa o lase mai usor cu lugu-lugu pe langa insarcinatii astia straini ca ne-am cam saturat si noi, ca romani ce suntem, de ode si aprecieri, covoare rosii si palmute in fata oricarui purtator de steag strain. Spre exemplu, chiar astazi, Stelica Ion s-a trezit sa dea cu saru-mana pe Facebook functionarului de la ambasada SUA, David Muniz, insarcinat cu Afaceri al SUA la Bucuresti, pentru prilejul de a-i trece pragul si de a da pumnul cu el. In postarea sa, ministrul a gasit potrivit sa spuna fix ceea ce ii inspaimanta pe toti romanii, anume ca politicienii romani vorbesc cu strainii despre treburile noastre interne (mai cu seama Justitia). Si nu oricum, ci cu multumiri, caci Ion ii multumeste insarcinatului SUA pentru ca nu oboseste sa lucreze la cooperare in domeniul justitiei. Suntem convinsi ca nu cele enuntate au fost singurele teme de discutie, mai cu seama ca acelasi insarcinat s-a exprimat deja impotriva SIIJ. Buna treaba, Stelica! Noi zicem ca Stelian Ion inca ministru al Justitiei ar trebui mai degraba sa se preocupe de starea Justitiei reale, si nu de cea facuta de magistratii activisti. Spre exemplu, Stelica sa rezolve deficitul de personal din instante, generat de pensionari, sa gaseasca o modalitate de pastrare a SIIJ (singura unitate de parchet independenta, fara implicarea factorului politic) si nu sa militeze pentru desfiintarea ei doar de dragul doleantelor altor persoane interesate, sa gandeasca pe bune modalitati de eficientizare a activitatii instantelor, sa faca ceva cu penitenciarele si cu conditiile din inchisori, sa se ocupe atent ca hotararile CCR sa fie respectate pentru o mai corecta aplicare a legii, si cate altele...

Asta ar face, credem noi, un ministru care este interesat pe bune de mersul justitiei si nu doar la nivel de pumni si stegulete. Bine ca nu am avut deloc asteptari de la Stelian Ion ca altfel ne dezamagea.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# CARCOTAS date 8 July 2021 22:18 +19

chiar daca stalin ion este un personaj mediocru, nu pot sa nu observ ca daca luam in calcul modul in care rusii se misca in teren, cu recenta vizita a lui nariskin in serbia, cu intretinerea focarului in estul ucrainei, cu incordarea din marea neagra, cata vreme continuam sa ne pitim in spatele militarilor americani vom fi nevoiti sa-i lasam sa ne instruiasca, incluisv in justitie; cred ca nimeni din romania nu vrea ceva ca in haiti, si asta ne-ar astepta, caci avem un stat esuat, care nu este lasat sa moara, fiind strans la mijloc intre est si vest; e ca in autobuz, cand aia piperniciti sunt sustinuti de malacii din jur, desi nu mai atinge podeaua cu picioarele

# Gilu date 9 July 2021 09:01 +18

Stelica, spune - ne in ce pozitie ai stat...nu de alta, dar la prostia si slugarnicia ta , avem niste bănuieli... ca de altfel,pentru toți ciracii neamțului suprem... doritori de schimbare de sex !

# Goargăș date 9 July 2021 10:33 +25

Parcă și o râmă are mai multă coloană vertebrală...

# Lita date 10 July 2021 16:31 +2

Dupa mai mult de un an de pandemie inventata si violarea codului de la Nürnberg , idiotii astia inca mai poarta botnita pana aproape de ochi. Ei transmit un mesaj subliminal, pe langa mesajele alarmiste directe din mass media: nu ati scapat de restrictii! Vin infinite "valuri" x, "tulpini" y, "vaccinuri" z. Si sunt destui spalati pe creier care se uita in gurile lor spurcate.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii