Vorbe de fumoar – 8.09.2021 – Grei din Justitie lucreaza pentru salvarea lui Citu

Scris de: L.J.

08.09.2021 19:01
Vizualizari: 6008

* Regimul Iohannis se cam joaca cu focul. Probabil se bazeaza pe lipsa de reactie a romanilor, una reala, dar coarda nu trebuie intinsa prea mult. Iata ce se vorbeste mai nou: cica pe langa scumpirile la energie si gaze, Guvernul inca PNL ar putea adopta o alta masura care ar duce la saracirea populatiei. Aflati de aici ce se mai pregateste.

 

* O tara intreaga a auzit de Programul Anghel Saligny. Si nu pentru ca ar stii cineva ce contine, ci pentru ca fost motorul crizei politice de astazi, in care jumatate de guvern a demisionat, iar o alta jumatate sta alaturi de premierul Citu. Totusi, aflati ca in acest Program este inclusiv si pretul standard pentru un kilometru de autostrada. Citind cifrele inaintate ne incantam ca nu mai sunt de 20 milioane euro/km, cum a fost pe vremea Bechtel! Daca vreti sa aflati cum este evaluat un pret de autostrada in Romania, cititi aici.

 

* Va amintiti episodul “Erata” din 2012, de la demiterea lui Traian Basescu? Celebra erata care a intors la CCR soarta referendumului de demitere despre care ulterior s-a aflat ca ar fi fost scrisa de niste personaje importante din CSM-ul de la acea vreme. Ei bine, istoria se cam repeta. Auzim ca la sesizarea pe care premierul Florin Citu a trimis-o la CCR, prin care se incearca blocarea motiunii care poate duce la demiterea sa, ar fi lucrat inclusiv niste grei din Justitie. Informatia pe care v-o dezvaluim provine din interiorul PNL, de la oameni care se lauda cu aceasta colaboare, dorind sa arate taberei Orban ca Florin Citu se bucura de sustinerea mai-marilor din Justitie. Ca este vorba despre personaje din CSM, ca in 2021, sau de la alte institutii, nu stim. E posibil sa fie si, si. Oricum, sunt vehiculate ceva nume, dar fara a avea o certitudine nu le putem spune. Si stim ca multi dintre dumneavoastra va ganditi ca fix in ziua in care a fost depusa sesizarea lui Citu la CCR, seful CSM Bogdan Mateescu a participat la inaugurarea Palatului de Justitie din Ploiesti alaturi de, ati ghicit, premierul Florin Citu si ministrul interimar de Justitie Lucian Bode. Acum ca Mateescu a fost cu Citu la acest eveniment nu e vreo proba ca seful CSM are vreo legatura cu operatiunea de salvare a premierului, caci e posibil sa fie implicati altii mai destepti decat el, deci cercul e destul de mare. Va vom tine la curent.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cris Cristensen date 10 September 2021 18:56 0

Stima noastră si mândria, ******nis, câţu, România !! ????????

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii