Vorbe de fumoar – 8.11.2019 – Cine a scris comunicatele CSM impotriva presei libere

Scris de: L.J.

08.11.2019 16:48
Vizualizari: 4299

* Se strange funia la par pentru unii avocati din Baroul Bucuresti. Si cel mai important este ca problema pentru care acesti avocati risca sa fie cercetati nu dureaza de ieri-de azi, ci de ani buni. Nu ne bucuram de raul lor – departe de noi gandul acesta! Noi doar semnalam cronicitatea acestei probleme care afecteaza Baroul Bucuresti. In fine: dati click aici ca sa aflati despre ce este vorba.

 

* Tare mare deranj si valva au facut prin sistem cei din CSM, revoltati ca Lumea Justitiei a scris de isprava judecatoarei Ghena de a-i reclama la Inspectia Judiciara pe judecatorii care i-au constatat grava eroare judiciara comisa fata de avocata Constantinovici, eroare pentru care Statul roman va plati 50.000 lei. Magistratii care nu au fost cuprinsi de drag pentru #rezist, ori care nu au fost inca atinsi de Sistem s-au enervat foarte tare la vestea ca Ghena a ajuns sa apeleze la institutia la care lucreaza pentru a o apara de Luju, catalogandu-i gestul cel putin deplasat. Multi au zis chiar: "bine ca iese CSM cu comunicate date pe orgolii si nu zice nimic despre scandalosul raport MCV". Si au dreptate cei nemultumiti, caci CSM nici pana azi nu a suflat vreo vorbulita despre catastrofa de raport MCV, in schimb s-a consumat pana la epuizare luptandu-se cu presa libera, pentru ca a facut publica o eroare judiciara comisa de un membru CSM. Pesemne, cesemistilor le place ce scrie in raport...

In orice caz, credem totusi ca e corect sa dam Cezarului ce e al Cezarului si sa va informam ceea ce taman am aflat si noi: anume ca cele doua comunicate iesite din CSM pe "onoarea si printipiile" lui Ghena nu au fost scrise de Ghena, asa cum toti ne-am fi asteptat. Nici vorba! La ora la care in birourile CSM se concepeau comunicatele, Mariana Ghena nici nu se mai afla in sediu, plecand de mult cu gentuta pe brat catre casa. Am auzit in schimb ca, la ora la care in CSM se scriau cu mare naduf si patos compunerile de infierare a publicatiei Lumea Justitiei, in sediul Consiliului nu se mai aflau decat presedinta CSM Lia Savonea si inca vreo trei membri. Si am aflat si ca dupa ce au fost desavarsite cele doua opere impotriva Lumea Justitiei acestea au fost duse la Biroul de comunicare de un membru CSM in pas strengaresc si cu o imensa satisfactie.

Si ca sa fim cinstiti pana la capat, trebuie sa va spunem ca, din ce am aflat, Mariana Ghena nu a dat nici macar bunul de tipar pe comunicatele de presa emise de CSM, desi o vizau. Din contra, a fost la fel de surprinsa ca si noi de continutul lor. Cin' sa fie, cin' sa fie?Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# Taranu de la Tara date 10 November 2019 05:45 0

- Nea ION de la SCULARIE! (spre buna cunoastere)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii