Vorbe de fumoar – 9.03.2021 – Operatiunea “compromiterea lui Baltag si Oprina”. Desfiintarea SIIJ a picat in Camera Deputatilor

Scris de: L.J.

09.03.2021 17:44
Vizualizari: 4634

 

* Un important om de afaceri din Romania, e drept foarte controversat, ne ofera un pont. Cine stie sa speculeze si sa joace poate face bani frumosi. Click aici pentru detalii.


* Verificarile efectuate de corpul de control al unui important minister au dezvaluit grave nereguli in cheltuirea banului public. Aflati de aici despre ce este vorba.


* Stati cu ochii pe Lumea Justitiei. In curand veti afla noi detalii despre cum sunt executati judecatorii din Romania de tabara care conduce in prezent CSM. Va vom oferi informatii concrete despre cum s-a lucrat impotriva unor magistrati care au deranjat. Ocazie cu care veti avea din nou confirmarea ca in CSM – nu doar CSM-ul de azi, dar in special cel de azi - nu avem de-a face decat cu rafuieli personale si reglari de conturi.


* Nu le convine deloc unora de prin CSM ca judecatoarele Gabriela Baltag si Evelina Oprina nu pot fi controlate sau reduse la tacere. Asa ca, dupa ce au incercat atacuri “pe cale oficiala” impotriva celor doua (adica prin actiuni in forta in CSM), niste ofticosi de prin Consiliu au inceput sa arunce cu vorbe in stanga si in dreapta impotriva lui Baltag si Oprina, pentru a incerca sa le strice imaginea acestora. Cum ar spune romanii: “le mananca de fund”. Nu ni s-a plans despre asta nici Gabriela Baltag, nici Evelina Oprina, ci ne-am dat seama de ce se intampla din discutiile avute cu diversi magistrati care ne-au povestit despre telefoanele primite de la unii membri ai CSM si sageti de-ai acestora. Telefoane date pentru a le barfi si vorbi de rau pe Baltag si Oprina. La ce caractere sunt prin CSM nu ne mira ce se intampla. Problema este ca doar fraierii pun botul la asemenea diversiuni, intrucat judecatorii, procurorii si romanii de buna credinta le vor aprecia in continuare atat pe Gabriela Baltag, cat si pe Evelina Oprina. Si daca tot v-am facut curiosi, in curand va vom dezvalui la ce se preteaza unii de prin CSM si slugile lor.


* Vine o veste buna din Camera Deputatilor. Proiectul de lege al ministrului Justitiei Stelian Ion privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) a picat intr-o prima comisie in care a fost discuta. Este vorba despre Comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale, care a dat aviz negativ proiectului privind desfiintarea SIIJ. Este un pas important, insa deocamdata nu inseamna nimic. Plenul Camerei si apoi plenul Senatului, foruri in care PNL-USR detin majoritatea, pot sa ignore asemenea avize si sa dispuna desfiintarea SIIJ.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii