Vorbe de fumoar – 9.05.2021 – Magistratii #rezist il aranjeaza pe “Bobita”

Scris de: L.J.

09.05.2021 14:43
Vizualizari: 4770

* Nu excludem ca Romania sa fie tara cu cele mai multe legi neconstitutionale. Nu trece saptamana fara nu aflam de acte normative care intra in contradictie cu Constitutia Romaniei. De curand, CCR tocmai ce a explicat un caz de neconstitutionalitate a unei legi. Si nu orice lege, ci una foarte importanta. Click aici ca sa aflati despre ce este vorba.

 

* Nu avem autostrazi, dar bine ca avem din plin studii de fezabilitate. Tocmai ce s-a mai batut palma pentru inca unul. Ce prevede acesta, puteti citi aici.

 

* Presedintele CSM Bogdan Mateescu, aka “Bobita Matilet”, aka “judecatorul Savarina”, aka “Slugarete”, aka “Buze Dulci” a ajuns batjocura colegilor sai din sistem. Asta dupa ultima sa isprava, cea in care s-a apucat sa o hartuiasca pe secretara judecatoarei Evelina Oprina pe motiv ca aceasta a accesat, alaturi de alte trei persoane din CSM, cererea de pensionare a lui Ionut Matei, iar apoi informatiile despre trecerea in rezerva a sefului “completului negru ICCJ” au aparut in Lumea Justitiei. Cu alte cuvinte, secretara ne-ar fi dat noua informatiile. O tampenie cat “Bobita” de mare. In realitate, intr-un mod cat se poate de josnic, Mateescu face rau unei simple secretare doar ca sa o atace pe Oprina. Revenind la colegii lui Mateescu, acestia se intreaba pe cand seful CSM va da atacul la soferi. Nu va vine sa credeti cate mesaje am primit in care judecatorii si procurorii faceau misto crunt de “Matilet”. Nu va vine sa credeti ce spun magistratii despre Bogdan Mateescu in discutiile pe care le poarta intre ei.

Oricum, faptul ca a ajuns de rasul sistemului ar trebui sa fie ultima preocupare pentru seful CSM. Auzim ca anumiti magistrati #rezist, de care Bogdan Mateescu s-a folosit si apoi le-a dat teapa, ii pregatesc o mare surpriza lui “Slugarete”, asa cum il poreclesc ei pe jupanul din CSM. Din cate am aflat noi surpriza va avea loc insa abia dupa ce DNA va primi din nou competenta in anchetarea magistratilor. Ati inteles, este vorba despre deschiderea a cel putin unui dosar penal pe numele lui Bogdan Mateescu. Si cica nu ar fi doar razbunarea magistratilor activisti, liderii lor fiind personaje cu mare influenta, ci chiar ar exista motive pentru anchetarea “judecatorului Savarina”. Cum ar zice Iohannis, Mateescu are sanse mari sa ajunga un “penal”.

Noi il asiguram totusi de un lucru pe Bogdan Mateescu: asa cum e el, il vom apara daca impotriva sa va fi comis vreun abuz. Si promitem ca vom uita de berea si cafea pe care are sa ni le dea de pe vremurile in care era tovarasul Luju, caci va trebui sa puna deoparte orice banut pentru a-si plati avocatii.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii