Vorbe de fumoar – 9.05.2022 – Liderul Cartelului

Scris de: L.J.

09.05.2022 18:44
Vizualizari: 4255

 

* Consiliul Concurentei si UNBR au facut implozie. La propriu! Nu ne indoim de acest lucru, vazand reactiile aparute dupa dezvaluirea Lumea Justitiei din articolul "Cartelul UNBR" (click aici pentru a citi), in care faceam publica informatia tinuta dosita, potrivit careia Consiliul Concurentei ancheteaza UNBR pentru practicile neconcurentiale intre avocatii imputerniciti in piata inregistrarilor mobiliare. Mai pe scurt, pentru modul in care anumiti avocati au ajuns sa benenficieze a la longue de dispozitiile unei hotarari UNBR aplicabile pe termen limitat, defavorizand restul avocatilor. Ca la doua zile de la publicarea articolului "Cartelul UNBR", Consiliul Concurentei a confirmat ancheta la UNBR a fost cireasa de pe tort. Acum insa, ce sa vedeti, apare si El Lidero. Nu o spunem noi, ci asta releva Clujust.ro intr-un articol publicat in 9.05.2022, in care il identifica pe avocatul Ciprian Bara (foto), agent al operatorului UNBR in piata RNPM, drept cel care a confiscat practic Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM). Cum? Simplu! La cateva luni de la Decizia UNBR nr. 62 din 28 iunie 2013, avocatul Ciprian Bara, conform Clujust.ro, a inregistrat la OSIM marca AEGRM (Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare – actual RNPM). Si nu s-ar fi oprit aici. Avocatul Ciprian Bara ar fi si cel care detine site-urile rnpm.eu, rnpm.info, rnpm.com, e-rnpm.ro, ernpm.ro, ernpm.com, registrulnationaldepublicitatemobiliara.ro. Iar toate sunt redirectionate catre aegrm.ro. Cum a fost posibila intreaga operatiune de acaparare a RNPM, cum de nu a reactionat atata vreme UNBR (care nu credem ca nu stia) si ce consecinte legale ar fi pentru isprava avocatului, cititi pe Clujust.ro.

 


Sursa foto 1: zf.ro

 

 

* Exista tot felul de teorii ale conspiratiei tesute in jurul Federal Reserve (banca centrala din Statele Unite ale Americii). Ba chiar exista si un site care militeaza pentru desfiintarea ei (EndTheFed.org). Nu stim daca este sau nu necesara desfiintarea Fed-ului, insa stim ca banca centrala din SUA a comis o isprava care le va da munitie adversarilor ei. Ce s-a intamplat aflati facand click aici.


* Chiar daca nici acum nu este gata Autostrada Moldovei, ceva-ceva tot se lucreaza la infrastructura rutiera a acelei regiuni. Si nu doar in Moldova. Ce proiecte au fost puse in miscare vedeti dand click aici.


* Consiliul Superior al Magistraturii ar trebui sa-i faca abonament judecatorului suspendat Cristi Vasilica Danilet.

De data aceasta, pe masa Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara a ajuns cel mai spectaculos dosar disciplinar in care Inspectia Judiciara l-a trimis in judecata pe megastarul clujean. Ne referim la cauza pornita de la dezvaluirea facuta de Lumea Justitiei, potrivit careia doi traficanti de droguri au fost eliberati din arestul preventiv din cauza ca Vasilica uitase sa treaca in incheiere durata arestarii (click aici pentru a citi). Dupa cum vedeti in facsimilul de mai jos, dosarul nr. 4/J/2022 are primul termen miercuri, 11 mai 2022. Tot atunci, continua judecata in cauza nr. 3/J/2022, unde Inspectia Judiciara l-a trimis in judecata pe Danilet pentru apartenenta la un ONG cu caracter politic declarat (click aici pentru a citi). Nu suntem oameni rai, asa ca ii uram lui Vasilica aparari cat mai solide in toate dosarele.

 
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 10 May 2022 01:37 0

dom'le: in dosarul traficantilor nr. 4/J/2022 dl. Vasilica scapa, chiar CSM a uitat (omeneshte) sa-i acorde d.nei (cu statut incert...) Ciocea macar cateva minute.....

# Visu date 10 May 2022 10:55 0

Chiritoiu sa-si vada de cartelurile din comert, nu din domeniile reglementate de catre Stat! Nu el e cu competenta unei astfel de anchete iar daca se baga, e abuz cras!

# DODI date 10 May 2022 13:16 0

Parafrazând putem spune că ”escroci au fost și vor fi încâ” atâta vreme cât cel care este în spatele cvasimajorității escrocheriilor din România are un nume scurt, dar greu: SRI. În genere, poate ați sesizat și voi, acești ”lideri” au urmat după absolvirea unei facultăți obișnuite 2-3 ani de ”specializare” după care au intrat (cu acoperirea de rigoare) în afaceri pe picior mare. Este ”firesc” ca bugetul SRI să crească anual (invers proporțional cu creșterea salariului minim și a pensiilor!) pentru a acoperi ”foamea de succesuri” a acestei adevărate plăgi naționale.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii