Vorbe de fumoar – 9.06.2020 – Nesatula Camelie

Scris de: L.J.

09.06.2020 17:53
Vizualizari: 4659

* Oricat ar parea de surprinzator, Sectia pentru procurori din CSM este in stare sa ia si hotarari de bun-simt. De exemplu, marti, 9 iunie 2020, „Brigada Nufarul” a facut un gest omenos fata de un procuror care i-a cazut victima celebrului paraditor Mircea Negulescu „Portocala”, apoi a fost achitat definitiv. Cum se numeste magistratul si ce a primit din partea CSM aflati cu un click aici.


* Mutandu-ne atentia dinspre categoria exclusilor din magistratura catre cea a suspendatilor, ne-a sarit in ochi judecatoarea Camelia Bogdan, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cami stie ca uneori membrii Consiliului Superior al Magistraturii se plictisesc crancen, asa ca se duce peste ei, sa se jeluiasca de faptul ca una sau alta dintre institutiile de presa o intineaza la reputatia profesionala. (De obicei, este vorba despre Lumea Justitiei, dar nu suntem numai noi vizati.) De data aceasta, dintr-un puseu de masochism, CSM a programat in aceeasi zi de joi, 11 iunie 2020, nu una, nu doua, ci taman patru cereri de aparare a reputatiei profesionale formulate de catre vedeta magistraturii romane. Doua dintre solicitari vor fi discutate la Sectia pentru judecatori, iar celelalte doua la Plen. Ce sa zicem... O compatimim pe Cameluta pentru faptul ca nici pana in ziua de azi nu s-a saturat de cate flituri a primit din partea CSM.


* Intr-o nota mai serioasa, va aducem in atentie un incendiar articol din The Jerusalem Post, intitulat „Distantarea sociala obligatorie: cel mai mare furt al tuturor timpurilor”. Mai exact, este vorba despre furtul pe care guvernele tarilor care au inchis lumea in case il comit asupra propriilor cetateni, pe trei paliere. Dar mai multe detalii puteti citi pe Activenews.ro, care a tradus materialul in limba romana.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii