Vorbe de fumoar – 9.06.2021 – “Netezitorul” de la “Infectia Judiciara”

Scris de: L.J.

09.06.2021 19:01
Vizualizari: 4374

* Directia Nationala Anticoruptie paseste din nou in scena. Iar procurorii din toata tara ar trebui sa ia aminte la ceea ce a facut acum DNA. Click aici ca sa aflati de ce.


* Guvernarea PNL-USR-PLUS are motive serioase sa se ingrijoreze: una dintre categoriile sociale cele mai oropsite de regimul Iohannis vrea sa-si faca partid. Cui ii apartine ideea si ce argumente aduce cititi facand click aici.


* Unul dintre romanii care i-au adus tarii multa cinste a intrat din nou in lumina reflectoarelor. Nu prin sine, ci prin propriul fiu, care a fost numit la conducerea unei mari companii. Asteptarile noastre sunt ca si juniorul isi va face treaba cu seriozitate, la fel cum si-a facut-o seniorul la vremea lui (chiar daca domeniile de activitate sunt diferite). Dar sa nu mai lungim vorba: click aici pentru detalii!


* Seful CSM Bogdan Mateescu incepe sa aiba concurenta la porecle. Stiti, lui Bogdan Mateescu i se spune “Bobita”, “Matilet”, “Judecatorul Savarina”, “Buze dulci”, “Mahnitul”, “Slugarete”, "Judecatorul Toarna Tot". Ei bine, vin tare din urma doua noi porecle, atribuite insa nu lui Mateescu, ci sefului Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru si Inspectiei Judiciare insesi. Mai exact, auzim ca lui Netejoru incepe sa i se spuna “Netezitorul”. De ce oare? Poate pentru letargia care a cuprins Inspectia Judiciara, care aproape ca nu mai face nimic impotriva personajelor nocive din sistem, ci se lupta doar cu magistrati simpli, din teritoriu, unii dintre ei lipsiti de aparare. In ceea ce priveste Inspectia Judiciara, zisa in trecut “Cooperativa Nufarul”, aceasta este denumita mai nou “Infectia Judiciara”. Credem noi ca tot pentru aceleasi motive amintite mai sus, dar si pentru jocurile daunatoare pentru Justitie pe care le face. Unele dintre ele de-a dreptul puturoase, asa cum a fost de exemplu musamalizarea scandalului “Slugarete”. Bine ca Netejoru nu mai are mult si va pleca la pensie, ca cine stie cu ce alte porecle se mai trezea, de ajungea sa il intreaca pe stapanul sau, Bogdan Mateescu.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii