Vorbe de fumoar – 9.09.2019 – Iulica le strica ploile paraditorilor de la Ploiesti

Scris de: L.J.

09.09.2019 18:01
Vizualizari: 5053

* Interesante jocuri se intampla la Sectia pentru procurori din CSM care, parca, din ambitie, refuza sa o delege pe procuroarea Mariana Alexandru la PICCJ, astfel cum procurorul general interimar Bogdan Licu a solicitat de nu mai putin de trei ori. Ca CSM-isti or decide dupa sufletul Zeitei apuse, tinand cont ca detasarea procuroarei Mariana Alexandru a fost ceruta pentru Serviciul de indrumare si control din PICCJ, fix acolo unde este si Laura Kovesi, ca or face-o ca sa isi arate muschii, nu stim, cert este ca unor persoane profita ca Mariana Alexandru sa ramana in Craiova. Nu stim insa cui, dar vom afla! Ce am descoperit insa sunt pretextele pe care Sectia de procurori le defileaza pentru a-si justifica cel de-al treilea refuz de delegare a Marianei Alexandru in Parchetul General, si pe care va invitam sa le citit facand click aici.


* Nici macar nu a fost publicata decizia CCR privind completele de 3 judecatori specializate pe fapte de coruptie de la Inalta Curte ca deja procurorii simt ghimpii constitutionali. Fiti atenti ce s-a intamplat astazi la Inalta Curte intr-un dosar pritiocit de paraditorii de la DNA Ploiesti, care ii viza pe fostul edil al Ploiestiului Iulian Badescu si pe fostul deputat Sebastian Ghita. Presedintele Completului de 5 judecatorul Iulian Dragomir le-a citit procurorului de sedinta al DNA si partilor din dosar comunicatul prin care CCR a stabilit existenta unui conflict de natura constitutionala in cazul completelor de 3 specializate pe fapte de coruptie de la instanta suprema. Dupa ce a dat citire comunicatului, Iulian Dragomir i-a informat pe cei prezenti in sala ca nu va proceda la audierea martorilor si la continuarea judecatii, decat dupa ce va fi publicata in Monitorul Oficial Decizia CCR pe completele specializate, iar in consecinta a acordat termen pentru data de 7 octombrie. Tare, nu? Stiam noi ca vicele ICCJ respecta legea si urmareste aplicarea ei intocmai, dar nu ne gandeam vreodata ca o sa le pice atat de greu procurorilor DNA deciziile judecatorului Dragomir de la suprema. Oricum, auzim ca nu va mai dura mult pana cand CCR va publica hotararea, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Sa vedeti atunci cutremur in justitie...

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Judecator occj date 9 September 2019 19:07 +5

A aflat si iccj ca o hotărâre ccr isi produce efectele de la data publicării în monitorul oficial si ca o decizie prin care se constată conflict constituțional arată si conduita de urmat a părții care a pierdut conflictul?Parca la completele de 5 Iulian Dragomir avea alta părere in adunarea generală. Sau pleaca Tarcea si nu mai are pe cine peria?

# DOREL date 9 September 2019 21:09 +3

Semne bune anul are ? Si, b): sau Iulica stie ceva ce noi nu stim ? Aceasta-i intrebarea ! Parerea mea ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii