Vorbe de fumoar – 9.10.2020 – CEDO pregateste apretarea Cameliei

Scris de: L.J.

09.10.2020 18:43
Vizualizari: 4787

* Dupa ultimul an in care tot ce este romanesc a fost pus la pamant, iata ca in sfarsit avem vesti despre un program national, facut in interesul Romaniei. Daca el va fi pus sau nu in practica depinde de ce se va intampla in viitorul apropiat, mai exact la alegerile parlamentare. Aflati de aici despre ce este vorba.


* Ia uitati ce ne-a ajuns la urechi. Cica episodul scandalos in care Laura Kovesi a fost spalata la CEDO, pe motiv ca vezi Doamne ar fi fost revocata din functie cu incalcarea drepturilor, se va repeta cu una dintre cele mai negre figuri ale magistraturii. Si anume cu judecatoarea Camelia Bogdan, intrata in istorie cu executia din dosarul “Telepatia”. Lumea vorbeste ca la CEDO se pregateste o decizie revoltatoare prin care sa se constate ca Bogdan ar fi fost sanctionata disciplinar cu incalcarea drepturilor sale. Caci stiti, Cami a fost data afara de doua ori din magistratura, iar prima sanctiune a reusit sa o transforme gratiei Inaltei Curti conduse de Cristina Tarcea in mutare disciplinara la o alta instanta. Revenind la spalatura de la CEDO, aceasta s-ar produce spre sfarsitul lunii. Iar daca asa va fi, CEDO nu va face altceva decat sa scuipe in fata victimele Cameliei Bogdan care macar prin excluderea din magistratura a judecatoarei au avut parte cat de cat de un act de dreptate.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Toate ca toate, pana la Camelia Bogdan date 9 October 2020 19:16 +14

Am simțit cum ne gâtuie unii, cum ne omoara altii, MCV/ul, CJUE, Timermans, dar sa trăim și ziua albirii celei mai monstruoase judecătoare e prea umilitor. Este zdrobirea definitiva

# DODI date 9 October 2020 19:37 +8

Prea puțină lume știe ce înseamnă CEDO. Poate este acronimul de la asociația soroșistă de Cretini Egotiști și Dobitoci Oniriști. Altfel nu se explică poziția lor de Gică contra în tot ce referă la România și români.

# alo date 11 October 2020 01:27 +1

jurisprudenta CEDO e clara. putea fi oricine, ca Romania perdea. asa se intampla cand legile sunt facuta ca vai de lume. cunoscatorii de drept pot oricand scapa.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii