Vorbe de fumoar – Intrebarea zilei: Orban e ofiter CIA sau BND? (Video)

Scris de: L.J.

06.07.2020 17:29
Vizualizari: 6110

* „Baiete, zi-mi una de ocna!” i-ar putea cere premierul Ludovic Orban lautarului, privindu-l prin melancolia unui pahar cu apa plata (desigur). Mai precis, de ocna pentru spalare de bani. Fiindca de asa ceva este acuzat cabinetul Orban. Cine a formulat invinuirea si mai ales ce l-a facut sa scoata artileria grea puteti afla facand click aici.


* Ramanand sub umbra aceluiasi falnic stejar denumit Ludovic Orban, va aducem in atentie uimirea jurnalistului Ion Cristoiu fata de premierul pe care ni l-a dat Dumnezeu ca sa ne iasa pe nas. Mai exact, maestrul Cristoiu se intreaba cine ii tine spatele lui Sica Mandolina, de-si permite el sa latre cu spume la Curtea Constitutionala a Romaniei, indemnandu-i pe romani sa mictioneze pe deciziile CCR.


Iata comentariul ziaristului (vezi video):


Daca ar fi presedinte, ar trebui suspendat. Ar trebui sa se sesizeze CSM sau chiar o instanta penala. (...) Dumneavoastra ati mai auzit o asemenea obraznicie din partea unui om? Cine e Ludovic Orban? De ce sa nu respecte? Si daca el da deciziile lui imbecile, noi trebuie sa le respectam? (...) Toata lumea se intreaba: unde dracu' are pile asta, ma? O fi ofiter? Are mai mari pile la nemti sau unde dracu' o fi? Cineva il tine in brate. Cine il tine in brate, de-si poate permite? Orice politician din Romania... Am vazut atatia premieri: au fost prudenti. Or, asta n-are limite. Este de un tupeu inimaginabil. E nepotul cuiva? E ofiter sub acoperire BND, CIA...? E atat de sigur in prostiile pe care le spune!”

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 6 July 2020 19:59 +28

Să fim serioși. Oficinele de spionaj sunt instituții care se respectă. În consecință nu pot avea spioni atât de proști precum ciolaniSS sau sică mandolină. Ambii sunt slugi pre(a)plecate și numai bune de șters podelele. Din această cauză sunt folosiți. Pentru că în prostia lor nici nu realizează că, servind pe alții (organizații de spionaj, multinaționale, etc.) se expun și la o adică pot fi acuzați de multe articole din codul penal. Trădarea de țară este unul care trebuie obligatoriu avut în vedere.

# Romanii-prostii universului date 6 July 2020 22:02 +7

Si totusi, romanii l-au votat!!!!! Cat de prost sa fii????!!!

# Goargăș date 6 July 2020 22:32 +15

Orban este o flașnetă obositoare, fleșcăită de soare și grade, Bogdan (un rareș pensat și pavoazat ca o sorcovă) o trompetă agresivă și patriotardă, cu muștiucul degrabă sugător de la buget, sasul, un elefant fără creier, un tonomat stricat rămas retard pe o singură melodie persistentă, agasantă, bolnavă: pesedeú, pesedeú. Greu cu intelligence, cine să-i bage în seamă? Doar ca servitori. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Iar poporul, box populi, box Dei! K.O.

# escu date 7 July 2020 09:28 +3

Și dacă este agent dublu? De ce nu ar putea fi și agent FSB, via serviciul secret maghiar, AVO, că tot este prieten la cataramă (nu Viorel) vărul său Victor cu Putin?

# Koba date 7 July 2020 15:04 0

Poate fi eventual propriul agent.Cu o doza mai mare de imaginatie proprieExista un cult exagerat pentru notiunea de *secret*.Ia mai lucrati si pe fata!

# lucan date 7 July 2020 17:16 +1

Sa fii agent secret, presupune sa ai creier si sa il folosesti. Mai sunt poate si exceptii, pui un prost sa faca valuri, iar agentul veritabil poate lucra linistit

# xyz date 7 July 2020 18:32 0

Si Mr. Bean ar fi un agent de top comparativ cu ciocanaru' asta. Orice este posibil, adevarat, dar, mai degraba, cred ca este un agent.... patogen.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii