Vorbe fumoar – 23.04.2021 – Lui Dragos Calin & co. nu le va tihni mielul de Pasti. Dac-ar fi fost Barna presedinte... (Video)

Scris de: L.J.

23.04.2021 18:52
Vizualizari: 5872

* Presedintele american Joe Biden risca sa distruga un domeniu in care nenumarati oameni isi pun sperantele. Un proiect de lege a semanat deja panica in piata. In ce masura ar trebui sa se ingrijoreze investitorii romani va puteti face singuri o idee dand click aici.


* In continuare, suntem vai de mama de om la capitolul „Drumuri”. Nu o spunem noi, ci Institutul National de Statistica. Cat de pesimist arata peisajul romanesc al infrastructurii rutiere aflati facand click aici.


* Cam cu noduri vor manca mielul de Pasti judecatorii-activisti Dragos Calin, Laurentiu Grecu si Alina Gioroceanu. Nu de alta, dar Sectia pentru judecatori in materie disciplinara ii tine in tensiune, stabilindu-le urmatorul termen in dosarul disciplinar tocmai la 12 mai 2021 (vezi facsimil). Ne referim la cauza in care Inspectia Judiciara cere suspendarea lor din functie pana la finalizarea dosarului disciplinar ce vizeaza presupusele abateri de la literele a), b) si d) ale art. 99 din Legea nr. 303/2004 – respectiv:


- a): „manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu”;

- b): „incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii”;

- d): „desfasurarea de activitati publice cu caracter politic sau manifestarea convingerilor politice in exercitarea atributiilor de serviciu”.


A-ul mai treaca-mearga, dar B-ul si D-ul sunt cu probleme mari. In general, nu doar in cazul de fata. Lumea Justitiei a explicat aici de ce. Oricum: prezumtia de nevinovatie este sfanta si le dorim celor trei sa beneficieze de o aparare cat mai solida. De altfel, auzim ca Dragos Calin o are drept avocata in fata CSM pe Nicoleta Popescu, cea care a reprezentat-o pe Laura Kovesi in fata CEDO.

 * Tineti minte controversata declaratie din august 2019 a liderului USR Dan Barna? „Daca eu as fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat”. Ei bine, un cantaret cu numele de scena „Lunatic” a facut o piesa pe aceasta tema, aratand cat lapte si cata miere ar fi curs intr-o Romanie in care liderul USR ar fi ajuns la Cotroceni. Tara ar fi mers atat de bine, incat nici macar pandemia n-ar fi dat peste noi, iar coruptii s-ar fi dus singuri la puscarie, canta rapsodul.


Cantecul este pur si simplu un giuvaer, asa ca va invitam sa dati play mai jos, ca sa va unga si pe dumneavoastra pe suflet:
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# VIKY date 25 April 2021 10:17 +2

Daca ar fi fost mai multe gunoaie #rezist, poate aveai sanse (Ha-Barna-m), si atunci sigur azi nu mai exista Romania. Era o jungla, unde oamenii erau in casa, iar voi animalele cu chip omenesc, ati fi aplicat platforma celor din Plus, cu care vati imperecheat (la propriu), aplicand platforma: fara familie, in grupuri (aveti grija ca nu au mai ramas grupuri de caini pe strada, dar nu este nici o problema, sunt adaposturi, puteti intra linistiti, ca oricum la voi nu conteaza, vorba unui "mare judecator" Danilet, "numai sa nu sufere animalul".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii