VRAJEALA LUI NISTOR – In loc sa-i zboare din parchetul anticoruptie pe procurorii DNA care, in frunte cu Ciprian Man, planuiau cumintirea judecatorilor, seful interimar Calin Nistor se poarta cu manusi cu gasca de la Oradea. Nistor a dispus control intern si sesizarea Inspectiei Judiciare, permitandu-le lui Man si acolitilor sa ramana in functiile din care sa poata face presiuni asupra victimelor, pentru a nu fi denuntati

Scris de: Valentin BUSUIOC

10.01.2019 16:00
Vizualizari: 4280

Seful interimar al DNA Calin Nistor (foto 1) umbla cu dubla masura. In loc sa-i zboare din Directia Nationala Anticoruptie pe procurorii Ciprian Man, Cristian Ardelean, Adrian Munteanu, Cosmin Pantea si Lucian Rus, la fel cum bine a procedat cu paraditorii de la DNA Ploiesti, in frunte cu Lucian Onea (click aici pentru a citi), adjunctul DNA Calin Nistor se poarta cu manusi cu gasca de la Oradea care planuia cumintirea judecatorilor incomozi cu fabricarea de dosare penale.


Nistor a anuntat joi, 10 ianuarie 2019, ca a demarat un control intern si a trimis Inspectia Judiciara la DNA Oradea, pentru verificari legate de felul in care clica „manelistului DNA” Ciprian Man planuia punerea cu botul pe labe a judecatorilor care ar fi indraznit sa nu confirme executiile cerute de parchet.

Mutarea lui Nistor este cat se poate de daunatoare, intrucat ea le lasa ragaz lui Ciprian Man si acolitilor acestuia sa continue practicile scandaloase cu care au intrat in istorie, acestia avand chiar si posibilitatea ca din functiile pe care le ocupa sa faca presiuni asupra propriilor victime, pentru ca acestea sa-si tina gura si sa nu denunte abuzurile comise.

Decizia lui Calin Nistor este cu atat mai revoltatoare, cu cat insusi Ciprian Man a recunoscut ca el este cel care se aude in inregistrarea publicata vineri, 4 ianuarie 2019 de catre avocatul Razvan Doseanu si Lumea Justitei (click aici pentru a citi).

Redam comunicatul DNA de joi, 10 ianuarie 2019:

In continuarea comunicatului nr. 2/VIII/3 din 05 ianuarie 2019, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

In temeiul prevederilor art. 65 alin. (3) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, ale art. 7 lit. s) din Regulamentul de ordine interioara a Directiei Nationale Anticoruptie, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 1643/C/2015 si ale dispozitiilor art. 3 alin. (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 43/2002, coroborate cu dispozitiile art. 85 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata,

Procurorul sef adjunct, care exercita atributiile procurorului sef al DNA, domnul Nistor Calin, a dispus efectuarea unui control la Serviciul teritorial Oradea, avand ca obiect activitatea de urmarire penala desfasurata de procurorii din cadrul acestei unitati de Parchet in cauzele despre care se face vorbire in inregistrarile aparute in spatiul public.

Precizam ca, dupa finalizarea acestei activitati, se vor dispune masuri in functie rezultatele cuprinse in raportul de control ce se va intocmi cu aceasta ocazie.

Totodata, a fost sesizata si Inspectia Judiciara din cadrul CSM pentru a verifica posibile abateri disciplinare savarsite de procurorii din cadrul Serviciul teritorial Oradea.

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 10 January 2019 17:20 +20

STITI CE MA BULVERSEAZA PE MINE???cum dracului nu ies sa urle si sa faca GREVA(nu ma luati cu vrajeala ca/i ilegala greva la minjitii statului) sa faca ca toti dracii judecatorii.NU VI SE PARE SUSPECT CA AU IESIT DOAR CITIVA JUDECATORI, DINTRE CEI PRIGONITI?CE SA CRED?CA IN MERMELEALA LUCREAZA BINE SIMBIOZA DINTRE SARPE SI VACAEXTREM DE CIUDAT CA JUDECATORII STAU DE LEMN TANASE,ALTA EXPLICATIE NU ESTE DECIT ,IN MAREA LOR MAJORITATE JUDECATORII AU ASISTAT PASIV SI INCURAJATOR LA ACTUL DE JUSTITIE NUMIT MERMELEALA ,DECI AICI ESTE VORBA DE TAINUIREA SI FAVORIZAREA INFRACTORILOR!!!!!!!!!ASTA/I RASPUNSUL CORECT,SI MAI ESTE INCA UN RASPUNS,JUDECATORII NU SINT INDEPENDENTI SI INAMOVIBILI,SINT DOAR DINAMO-VIBILI SI COOPERANTI CU SEREAUA .ba mermelitorilor de minjitii statului ,hai sariti cu comentarii sa va auz!! se vede clar ca era judecatorilor de TIP COSTINIU SI PIVNICERU A APUS!!!ASTIA CARE ATI RAMAS NU SINTETI ALTCEVA DECIT O SLEATCA DE NEVOLNICI CU STIINTA PUTINA DE CARTE(CA SI PROC

# zatarra date 10 January 2019 21:23 0

e greleee!e tarfaaa justitia asta.i-o da care vrea pe unde vrea.soti/sotii judecatori,soti/sotii procurori, e grele.sunt prea bine legate lanturile.gasti ale puterii oculte.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii