ZBUCIUMURILE CAMELIEI – Judecatoarea suspendata Camelia Bogdan a bombardat instantele cu cel putin 18 procese. In 10 a luat reject, dintre care in 8 definitiv, avand de platit peste 16.000 lei cheltuieli de judecata. Cami se razboieste in principal cu Inspectia Judiciara, CSM, ANI, Ministerul Justitiei, Marea Loja, dar si cu ONG-uri precum FACIAS si Grupul de Investigatii Politice (Tabelul)

Scris de: Valentin BUSUIOC

21.10.2019 16:58
Vizualizari: 6275

Faimoasa judecatoare Camelia Bogdan (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti – in prezent suspendata din magistratura are parte de o viata palpitanta. Cel putin la Inalta Curte de Casatie si Justitie si la mai multe curti de apel din tara, unde Cami a introdus nenumarate actiuni impotriva mai multor persoane si institutii.


Din 2018 pana in prezent, vestita Camelie a deschis nu mai putin de 17 dosare unde chemase in judecata diverse institutii si persoane. Lor li se adauga alta actiune, initiata in 2014. Dintre aceste 18 cauze, 10 s-au soldat cu esecuri pentru judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti, 8 infrangeri fiind definitive (inclusiv cea din dosarul inceput in 2014).

Celelalte opt cauze inca se judeca, trei dintre acestea fiind recursuri declarate de Camelia Bogdan impotriva unor sanctiuni disciplinare primite din partea CSM – Sectia pentru judecatori in materie disciplinara.

Scoate banu', Cami!

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, esecurile definitive se simt in buzunarul Cameliei Bogdan, magistrata avand de platit pana in prezent un total de 16.089,56 lei, reprezentand cheltuieli de judecata cerute de parati.

In cazul in care celelalte doua dosare vor produce si ele infrangeri pentru Cami, aceasta va trebui sa scoata din portofel alti 2.575 lei, tot pentru cheltuieli de judecata avansate de catre partile adverse.

Dupa cum puteti vedea in documentul atasat la finalul articolului, Cameluta se razboieste in principal cu Inspectia Judiciara, Consiliul Superior al Magistraturii, Agentia Nationala de Integritate, Ministerul Justitiei, Marea Loja Nationala a Romaniei, dar si cu ONG-uri (FACIAS / Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului si GIP / Grupul de Investigatii Politice), precum si cu mai multe persoane publice (Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, in calitatea lor de presedinti al Senatului, respectiv al Camerei Deputatilor, precum si seful Inspectiei Judiciare, judecatorul Lucian Netejoru). De partea cealalta, aproape singurul aliat al Cameliei Bogdan este Forumul Judecatorilor din Romania (FJR) – unul dintre cele mai vocale ONG-uri ale magistratilor #rezistenti.

Inainte de a va lasa sa lecturati tabelul cu dosarele Cameliei Bogdan (vezi facsimile), precizam ca doua dintre acestea apar de cate doua ori fiecare (5355/2/2014 si 1766/1/2018), fiind vorba despre pronuntarea atat pe fondul cauzei, cat si pe cereri si exceptii.


Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 21 October 2019 18:15 +4

uitati/va si sa va minunati.ASTIA/S MERMELITORII CU GRAVE CARENTE PSIHICE.CIND CINTAI LA KARAOKE CU DANILET ERA BINE!!!!!!!!EEEE ACUSILEA DUPA CUM AI CINTAT JOACA!!!!!!SPER SA ,,VIE,, SI RINDUL LUI DAQNILET SI A ALEIA CU MITOASA IN CAP DIN MARGINIMEA SIBIULUI

# DODI date 21 October 2019 18:52 +2

Dacă ar dori adevărata dreptate l-ar da în judecată pe hăhăilă care a făcut din ea hârtie igienică pentru fese prezidențiale. L-ar da în judectaă pe maior care i-a trimis bilețele cu ”soluții” agreate de sistem. Dar ce să faci cu omul fără caracter, fără coloană vertebrală și fără bun simț? Nu poți să constați că unde-i minte multă este și prostie pe măsură. Uneori chiar mai multă.

# mireille date 22 October 2019 11:05 +4

Stimati LUJU-isti, nu mai puneti poza cu mamifera ca ne stricati toata ziua! Sper sa n-aibe liniste nici noaptea pentru magaria facuta la ordinul Petrov-ului, fata de prof. Voiculescu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii