ENIGMATICA SEFA ICCJ – Refuzul Corinei Corbu de a accepta controlul privind modul in care instanta suprema a dat pe banda rulanta mandate de siguranta nationala pentru interceptarea si supravegherea magistratilor este de neinteles. Fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan: “Sa fii tarat timp de mai bine de 4 ani prin mocirla dezonoarei publice si totusi sa nu vrei sa intelegi si sa arati lumii ce s-a intamplat in acea perioada, imi este peste putere sa inteleg!”

Scris de: George TARATA

21.05.2020 14:49
Vizualizari: 5446

Refuzul presedintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Corina Corbu (foto dreapta, alaturi de presedintele Klaus Iohannis), de a accepta declansarea unui control la instanta suprema privind modul in care au fost date pe banda rulanta mandate de siguranta nationala pentru supravegherea si interceptarea magistratilor este de neinteles. Cu atat mai mult cu cat insasi Corina Corbu a fost victima unei oribile inscenari a DNA.


 

Paradoxul in care se plaseaza Corina Corbu a fost remarcat si de fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan, la randul sau trimis in judecata de “Binomul DNA-SRI” intr-un dosar in care a fost in final achitat definitiv de ICCJ (click aici pentru a citi). Ionel Tudosan comenteaza, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de joi, 21 mai 2020, decizia Corinei Corbu de a vota in Sectia pentru judecatori a CSM impotriva declansarii controlului la ICCJ pe mandatele de siguranta nationala emise fata de magistrati (click aici pentru a citi).

In acest sens, Tudosan recunoaste ca ii este peste putere sa inteleaga atitudinea Corinei Corbu, in conditiile in care aceasta a avut de suferit timp de 4 ani din cauza dosarului fabricat de DNA, soldat de asemenea cu achitare definitiva (click aici pentru a citi), fiind tarata timp de 4 ani prin “mocirla dezonoarei”. Totodata, fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan dezvaluie ca s-a numarat printre cei care au sperat ca numirea Corinei Corbu la conducerea Inaltei Curti va face ca activitatea instantelor, si implicit a parchetelor, sa revina pe un fagas normal si legal, care sa readuca increderea oamenilor in Justitie.

 

Iata comentariul fostului procuror DIICOT Ionel Tudosan:


“Presedinta ICCJ voteaza, alaturi de ministrul justitiei si alti 4 membri ai sectiei judecatorilor din CSM, sa nu fie cercetat modul in care s-au emis de catre judecatorul de drepturi si libertati mandatele de ascultare solicitate de catre DNA, in perioada 2015-2019!

Scriam acum aproape un an, odata cu investirea ei in functie, ca activitatea instantelor - si implicit a parchetelor - va intra pe un fagas normal, legal si care sa readuca increderea populatiei in actul de justitie, convins fiind de actiunile pe care o sa le desfasoare aceasta raportat la ceea ce i se intamplase ei insasi!

Sa fii tarat timp de mai bine de 4 ani prin mocirla dezonoarei publice, sa fii lipsit de orice venit pe aceeasi perioada, sa fii adus in stare sa nu mai poti socializa cu aproape nici unul dintre colegii si cunostintele tale, si totusi sa nu vrei sa intelegi si sa arati lumii ce s-a intamplat in acea perioada, imi este peste putere sa inteleg!

Fac aceste afirmatii cunoscand singur sentimentele si starea avuta intr-o asemenea situatie”.

Comentarii

# coco date 21 May 2020 15:45 +23

Corina Corbu s-a compromis prin votul ei. Nu cred ca mai are dreptul moral sa ocupe functia de sefa a ICCJ. N-as accepta nici sa fiu judecat de ea. Pt mine ea e ori securista ori santajata de securisti.

# Ce enigma ? date 21 May 2020 16:02 +6

Ce mare enigma, e acoperita si o mai au si băieții cu cateva chestii la mana.

# M date 21 May 2020 16:19 +4

a dat mana cu deavolu, asta cred altfe nu se poate explica, sa fii urmarita penal , sa fii inculpat si cat pea ci sa fi condamnata iar tu sa nu desconspiri nenorocirile facute de aceasta bestie de judecatoare Aida si chiar Selaru si Dragomir, asta inseamna sa fi om de nimic mai mult colaborator al statului paralel. sa iti fie rusine doamna Corbu.

# DODI date 21 May 2020 16:22 +7

Explicația este simplă: CORBU la corb (garcea și coliva stanciu) nu scoate ochii! Trecutul ei istoric a fost creat special pentru ca să pară că este Ileana Cosânzeana. Abia acum îi văd unii caracterul de viperă după ce s-a devoalat ca acoperită a SRI.

# coco date 21 May 2020 16:30 +8

LUJU, va solicit sa-i luati un interviu lui Corinei Corbu in care sa-si justifice votul!

# Hades date 21 May 2020 16:41 +12

Păi cred că nu s-a înțeles. Cea în cauză nu a fost ”târâtă” timp de aproape 4 ani prin ”mocirla dezonoarei publice”, ci a fost astfel ”pregătită” să preia conducerea ÎCCJ, în condiții de totală siguranță pentru binom. Cine putea fi mai potrivită pentru asta, decât o persoană ”prelucrată” temeinic dinainte, în așa fel încât să fie garanția ”supremă” că nimic nu se va afla vreodată din ceea ce a fost, este și cu siguranță va fi. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Jihadul ”luptei anticorupție”, în fapt masacrul elitelor românești, trebuie să continuie neabătut, iar ICCJ joacă un rol cheie în toată operațiunea. Vai de victimele ce vor intra în malaxor, căci nici nu știu săracele, acum când vorbim, că sunt victime. E doar o chestiune de programare și de sincronizare, că, deh, nu vin mereu Pandemii ca să îl întârzie sau să-i strice socotelile.

# legal? date 21 May 2020 17:01 +2

,,Alesii neamului'' tocmai c-au votat impunerea ,,starii de alerta''. Pe luju nimic in acest sens? N-au adus nici o modificare ordonantei ,,incuvintand-o'' ca primarul, pe repede inainte. Se intelege ca n-a mai ramas nici o ,,insitutie’’ pe aceste meleaguri care sa mai ,,traga'' cu poporul. Sigur c-o sa urmeze circul aferent cu ,,interventia'' CC dar numai pentru a mai abate atentia de la ,,pandemia'' economica la care nu-i cauta nimeni leacul. Poporul insa, slugarnic ca-n toate epocile mai noi sau mai vechi, o sa execute la sange ,,obligativitatile'' (masca & termometru etc.) chiar daca ,,legiuitorul'' stiind ca nu-i legal ,,a uitat'' ca specifice in lege sanctiunile pentru nerespectare.

# Cristian date 21 May 2020 17:13 +7

Pai i-au aratat pisica. Acum a semnat cu ei si gata. S-a inchis si ascuns dosarul pana cand refuza sa execute vre-un ordin. E veche schema. Cand a fost vorba in justitie, despre justitie? Care justitie? Te pun baietii pe dreapta cu un dosar penal, stai pe dreapta doi ani si pierzi 2-3.000 de € pe luna. Ai de ales atunci, foame sau compromis cu "stapanii". Vezi cazul "Sica Mandolina", un parlit care devenise incomod, facea manevre si"nu impartea". Acum imparte cu 6 maini, "pas cu pas".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii