IOHANNIS N-A PASTRAT SAPCA DE LA TRUMP – Nebanuite sunt caile Domnului! Klaus Iohannis a cedat Patrimoniului Administratiei Prezidentiale sapca alba cu inscriptia "Make Romania Great Again", in valoare de 119 lei, primita de la presedintele SUA Donald Trump. Iohannis a bagat in Patrimoniul Administratiei Prezidentiale si tricoul de bumbac de culoare neagra cu inscriptia "PSD – Toxic pentru democratie", masura XL (Lista)

Scris de: E.D.

11.02.2020 16:59
Vizualizari: 2382

Mare mai e gradina la Cotroceni, Doamne! De teama sa nu fie aratat cu degetul ca a luat de la americani – vehiculandu-se in ultimele luni dinaintea alegerilor prezidentiale din 2019 ca, prin intalnirea cu presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump, a primit in buzunar cel de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei Klaus Werner Iohannis a avut grija sa predea la finalul anului 2019 tot ce a adus din America. Inclusiv celebra sapca pe care si-a pus-o pe cap, cu care s-a fotografiat si s-a hlizit in timpul intrevederii avute cu Donald Trump la Casa Alba in agust 2019 (foto 1).


 

Administratia Prezidentiala a publicat lista bunurilor primite cu titlu gratuit cu prilejul unor actiuni de protocol si depuse la Comisia de evaluare in anul 2019 de presedintele Klaus Werner Iohannis. Conform acestei liste, valoarea bunurilor primite de Iohannis la protocol in anul 2019 a fost de 6.563 euro – infinit mai mica decat cea din 2018, de 46.515 euro (dintre care 38.740 euro il reprezenta ceasul ScubaGraff 47 mm – click aici pentru a citi) – cel mai scump obiect primit in 2019 fiind un tablou gravura Mircea Cantor, "Antroposynaptic", dimensiuni 42x29,5 cm care a fost evaluat la 600 euro (foto 2).

La aceeasi valoare, de 600 euro, a fost evaluat si un Tablou - medalie realizat de artista Daniela Longo special pentru Vizita Apostolica a Papei Francisc in Romania, dimensiuni 43.5 x 35.2 cm.


Sapca cu potential in resurse de gaze naturale


Prin cele 57 de bunuri primite cu prilejul actiunilor de protocol am gasit insa si sapca primita de la Donald Trump, pe care era inscriptionat mesajul "Make Romania Great Again", si pe care astfel cum ne amintim, Iohannis a decis sa o puna pe cap in timpul intrevederii cu presedintele SUA si alte oficialitati romane si americane. Momentul la acea data a fost intens dezbatut, gestul presedintelui Iohannis fiind de multi catalogat ca fiind unul deplasat. Au existat in acelasi timp reactii extrem de dure la adresa lui Iohannis care a fost acuzat ca a semnat un acord cu SUA prin care a cedat rezervele Romaniei de petrol si gaze pe nimic. Ori, mai rau pe o sapca! Acest acord ar fi fost semnat desi presedintelui Iohannis avea cunostinta de existenta Acordului semnat in 1978 de fostul presedinte Nicolae Ceausescu cu presedintele SUA de la acea data, Jimmy Carter si cu Exxon Mobil, care prevedea ca profitul va fi impartit intre SUA si Romania in procente egale de 50%-50% (Click aici pentru a citi).


Acuzatiile aduse lui Iohannis in aceasta privinta nu au fost nici pana in prezent negate, astfel incat, daca ar fi sa acceptam ca si tacerea este un raspuns, am putea concluziona ca presedintele Klaus Iohannis a cedat SUA rezervele de gaze si petrol din Marea Neagra contra fabuloasei sume de 25 de euro (119,25 lei). Caci aceasta este valoarea sepcii "Make Romania Great Again" primita de Klaus Iohannis de la Donald Trump in august 2020.

Cu acel prilej, astfel cum ne amintim, a fost emisa si o declaratie comuna in care se vorbea inclusiv despre potentialul resurselor de gaze naturale din Romania de "a creste prosperitatea statelor noastre, precum si de a intari securitatea energetica a Europei".

Iohannis nu a pastrat nici tricoul cu PSD


Altfel, pe langa sapca primita de la Donald Trump pe care cedat-o Patrimoniului Administratiei Prezidentiale, Klaus Iohannis a mai primit si cedat si tricoul de poliester Invictus Romania, masura M, dar si, atentie, tricoul de bumbac de culoare neagra cu inscriptia "PSD – Toxic pentru democratie", masura XL, primit probabil de la grupurile #rezist care au protestat in Piata Victoriei si nu numai in ultimii ani.


Prezentam in continuare declaratia comuna a presedintelui Romaniei Klaus Iohannis si a presedintelui SUA Donald Trump:*Cititi aici integral lista bunurilor primite de Klaus Iohannis in 2019

Comentarii

# Charlie date 11 February 2020 17:32 +4

Poate doneaza si bracinarii masura XXXXL...Si insigna de Kapo...

# Goargăș date 11 February 2020 18:02 +16

Cap (mare și ... deștept) are, minte ce-i mai trebuie? A cedat șapca dar riscă să-i plouă în gât. Românii acceptă pe un nimeni în drum să-i calce în picioare. Un individ tont, penibil, toxic și servitor al dușmanilor țării, un dulap inept care își bate joc de noi și de Constituția României. Sfidează cu ură și nerușinare un popor din care nu merită să facă parte. Ceea ce se întâmplă acum în politica românească (și din cauza amețiților retardați care îl susțin necondiționat și ilogic) ne face de râs pe ,,mapamondul lumii mondiale". A ajuns un profesoraș suplinitor să persifleze o nație întreagă. Nu vă este, mai românilor, rușine?

# Ala inalt ca bradul ... date 11 February 2020 20:07 +13

ne-a dat petrolul si gazele din Marea Neagra , pe-oi sapca la ameriloci , milogii Planetei https://www.usdebtclock.org/ :o Normal ar fi sa fie inchis pe viata pentru tradare de tara dar PSD e o balega fleoscaita plina de SRI-isti . :-?

# basicuta date 11 February 2020 23:59 0

pai trebuia ca la intoarcere DNA sa facă o vizită cu televiziunile pe la Cotroceni pt ceva abuz in serviciu....bă da intellingence ce-a păzit? l-a lasat pe sapcagiu să ne dea moca gazele..?

# cetatean corect date 12 February 2020 06:43 0

Neamtul(sas)ar face un gest de apreciat daca si-ar depune...mandatul. Nici nu-si da sema, la mintea lui de furnica, cat bine ar face acestei tari daca ar face acest gest! Nu este bun decat de manevre nerusinate, iar clantaii de serviciu ai canta in struna ca niste mascarici. Cand asi vor da seama, va fi prea tarziu!

# Pintea date 12 February 2020 10:38 +2

Cred ca articolele astea de imbracaminte si accesorii ar trebui incluse in patrimoniul cultural national, eventual poate le vrea si UNESCO... Cum s-a calculat valoarea de 119 lei, s-a apelat la vreun evaluator sau aveau ethiceta cu pretul in dolari si a facut Mugur Isarescu o operatiune pe piata valutara si s-a facut conversia in lei? La cursul dolarului din ce zi, din ziua primirii sepcii sau din ziua in care johannis a azvarlit-o in curtea administratiei prezidentiale? Dar johannis und maior poate vroiau si ei un comision din 3% aia alocati din PIB-ul nostru ca sa sustinem Marea Armata Americana care isi bate joc de noi, nu o sapca si un tricou!? Donald Rățoiul American, om de afaceri fiind, nu stie si el ca komisionul este legea in RO si ca fomiștii ăia 2, ma refer la johannis si maior, de-asta au venit impreuna si au facut totul pe șest?

# mitica date 12 February 2020 14:10 +4

Acest individ este plin de infectii,trebuie izolat total!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii