JOS LABELE DE PE MADALINA – Solidaritate cu judecatoarea Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti: „Toti cei care n-au fost de acord cu sistemul au platit: cu viata, cu libertatea, cu viitorul lor... Doamna judecator, aveti curaj, dar porneste jihadul, pentru ca jegurile vor sa-si asigure viitorul, iar dumneavoastra sunteti o piedica... Nu cunosc istorie. Romanul ii ia cu furca si toporul cand ii ajunge cutitul la os”

Scris de: V.B.

13.07.2021 13:29
Vizualizari: 8872

Daca sistemul va continua sa incerce a reduce la tacere figuri publice incomode, nu va face altceva decat sa alimenteze si mai mult revolta romanilor, revolta care mai devreme sau mai tarziu va exploda.Avertismentul a fost lansat luni, 12 iulie 2021, de catre fostul procuror Maximilian Balasescu (foto), in semn de solidaritate cu judecatoarea Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti, devenita tinta unui dosar disciplinar in care Inspectia Judiciara o acuza de posibila comitere a abaterii disciplinare constand in „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei” (click aici si aici pentru a citi).


Iata postarea de pe Facebook a fostului procuror Max Balasescu:


Din ciclul 'ori ei, ori noi'

O doamna respectabila judecator este cercetata de IJ pentru delicte de opinie pe FB.

In lumina celor intamplate in ultimii 9 ani, era de asteptat. Doamna judecator chiar a avut opinie la ceea ce se intampla in sistemul judiciar si in general in societatea civila, precum si daca altii au fost arestati sau trimisi in judecata, ulterior achitati pentru ca nu suportau anumite derapaje ale sistemului... Toti cei care nu au fost de acord cu sistemul au platit: unii cu viata, altii cu libertatea, altii vor plati cu viitorul lor! De ce? Pentru ca sistemul lor in momentul de fata este mai puternic decat celalalt.

In ziua de azi, ca sa fii Ioana d'Arc, ca si in celelalte vremuri, iti trebuie bani, foarte multi bani si trebuie sa le reprezinti interesele celor cu bani. Lucrurile nu se vor opri aici. Daca in Evul Mediu te decapitau, acum iti vor dreptul la cuvant. Ai voie sa vorbesti doar ce vor ei, sa postezi doar ce vor ei, te lasa un timp rezonabil sa faci ce vrei, iti trimit mesaje la care tu raspunzi: 'nu au ce-mi face'... Eh, uite ca au. Si cand crezi ca invingi sistemul, iti da dauna.

Imi aduc aminte ca la o sedinta CSM o doamna a sistemului judiciar care a avut un conflict cu presedintele Romaniei de atunci, Traian Basescu, i-a spus 'ca nu are ce sa-i faca', si presedintele i-a raspuns: 'poate dumneavoastra nu, dar sotului', si acesta a fost arestat peste cateva zile... Doamna s-a retras.

Deci, doamna judecator MD (n.r. Madalina Dardeci), aveti curaj, dar porneste jihadul, pentru ca jegurile vor sa-si asigure viitorul, iar dumneavoastra sunteti o piedica... Lasati-i sa faca ce vor, ca nu cunosc istorie! Romanul ii ia cu furca si toporul cand ii ajunge cutitul la os. Nu uitati ca asa-zisa revolutie a fost cea mai sangeroasa din tot blocul comunist!... Cand o fi urmatoarea, asa o sa fie. Si atunci o sa fim prezenti toti cei care gandim...

(n.r. Urmeaza postarea de pe Facebook prin care Madalina Afrasinie a anuntat ca i-a fost deschis dosar disciplinar.)

'Q.e.d.

Enjoy the silence !

PS totul a plecat de la postarile de pe Fb, multe preluate de PRESA, si de la ceea am spus intr-o emisiune TV.

Si nu mai comentez nimic. Deocamdata!'”

Comentarii

# Valter Cojman date 13 July 2021 17:18 -24

Eu nu mai sunt solidar cu ea. M-a sters si m-a blocat pentru ca am spus adevarul... La fel au facut Dragnea, Ponta si Tariceanu... si acum stim ca nu mai au vreo influenta.

# Iulian Surugiu date 13 July 2021 17:56 +9

Respect din partea unui persecutat politic si al cărui tată a fost urmărit de securitate timp de 40 de ani ????????

# MN date 13 July 2021 22:01 +44

cateva sunt cu adevarat doamne care reprezinta cu adevarat justitia romana restu ori au scheleti prin dulapuri, fac parte din ticalosul sistem de forta, ori pur si simplu sunt rai, prosti din familie. doamna judecator Afrasinei este incomoda lui slugarete acestui personaj prost crescut judecator doar de judecatorie din provincie. felicitari doamna de fier din magistratura din romania

# Gyuse Bogdan date 14 July 2021 06:37 +2

Asa se intampla atunci cand un sistem judiciar criminal ete "asanat" de alti criminali, sistemul revine antrenat de aceeasi criminali. Sunt prezentate doar abuzurile facute de DNA, dar exact aceleasi atrocitati sunt infaptuite de DIICOT sau oricare alt parchet, insa nu prezinta interes pentru rumegatori, cetateanul nu conteaza. La o verificare atenta a dosarelor, eu cred ca peste 80% ar fi viciate de aberatiile emasculatilor juzi, sistemul ar fi golit de infractorii in roba. Este atat de corupt sistemul judiciar din Ro incat ar trebui desfiintat, regandit, iar apoi reinfiintat. Tot la fel de grav este faptul ca asa zisi intelectuali prefera sa se prostitueze pentru a ascunde/distorsiona adevarul. Securistii, fii securistilor sau rumegatori tomberonisti!

# Uriesu Maricel date 14 July 2021 07:49 +13

Nu mă mai mira nimic ce se întâmplă în România, lucrurile au luat-o razna de tot "PROSTIA " a ajuns la loc de cinste . Păcat că cei în drept nu gândesc o parte din ei care aservesc UE au devenit slugi, că prin trădare dărâmă propriu popor și distruge identitatea acestei țări ..daca nu se pune capăt cat mai urgent riscam mult..Monștrii da naștere la alții monștri. ???? Popor român fruntea sus și aveți demnitate de patrioți nu de trădători..! În atenția serviciilor și celor în drept.✌️

# livia ursu date 14 July 2021 13:50 +7

Niciodata Justitia nu va putea fi doborata de cozile de topor care acum infesteaza statul de drept romanesc si aceasta pentru ca-n Justitie sunt magistrati care nu se lasa doborati de acesti indivizi de o enorma marsavie infractionala si al caror loc este la inchisoare.

# maxtor date 14 July 2021 16:40 +1

"Romanul ii ia cu furca si toporul cand ii ajunge cutitul la os"-nu e adevarat,se merge pe "drobul de sare" si "si mamaliga explodeaza 1 data pe an"(aici bulgarii au vazut ceva-"mămăligari", in tonalitate minoră ca imnul natzional...).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii